«Ворскла» без бою програла «Олександрії»

Команда Василя Сачка видала найгірший матч у поточному сезоні

Сьогодні в Олександрії полтавська «Ворскла», в рамках п’ятого туру УПЛ, зіграла проти місцевої «Олександрії. Гра двох претендентів на Єврокубки, і в принципі двох рівних команд, обіцяла вболівальникам напружену боротьбу. Втім, те що побачили вболівальники «Ворскли» не те що боротьбою, навіть просто футболом назвати важко.

«Олександрія» — «Ворскла» 2:0

«Олександрія»: Паньків, Микицей, Бондаренко, Шендрік, Цуріков, Банада, Запорожан, Протасов (Шастал, 73), Ковалець (Сітало, 85), Задерака (Полярус, 55), Пономар.

Головний тренер: Володимир Шаран.

«Ворскла»: Шуст, Артур, Мартиненко (Даллку, 36), Чижов, Пердута, Шарпар, Кравченко (Габелок, 71), Кобахідзе (Кадимян, 63), Карека, Ребенок, Коломоєць.

Головний тренер: Василь Сачко.

Голи: Банада (15, 17).

У порівняння з матчем проти «Маріуполя» у «Ворскли» випали двоє важливих гравців — Володимир Чеснаков та Владислав Кулач. Володимир попередній матч навіть не дограв, Владислав дограв з травмою. Тому замість Чеснакова у парі з Євгеном Мартиненком у центр захисту вийшов Олександр Чижов. В атаці ж Василь Сачко одночасно випустив Юрія Коломойця і Ніколаса Кареку.

Втім про атаку у першому таймі полтавці думали мало. «Олександрія» одразу насіла на ворота Богдана Шуста і після серії «холостих» кутових почала забивати. На 15-й хвилині Кирило Ковалець подав кутовий з правого флангу, а Євген Банада головою замкнув цю подачу — 1:0. Банаді абсолютно ніхто не заважав.

Вже через дві хвилини «Ворскла» пропустила вдруге. Тепер Банада опинився на ударній позиції після прострілу Микицея. Євген знову опинився вільний у штрафному майданчику «Ворскли» і головою пробив у порожній кут воріт Богдана Шуста — 2:0.

Господарі мали кілька нагод щоб забити третій. Кілька разів ворскляни обрізалися самі. Але команду виручав Богдан Шуст. Саме завдяки йому «Ворскла» у першій половині пропустила лише двічі.

У другому таймі «Ворскла» так і не змогла нічого запропонувати суперникам. Полтавці не спромоглися жодного разу змусити працювати Юрія Паньківа. «Олександрія» ж мала кілька моментів для голу, але завдяки тому ж Богдану Шусту рахунок залишився 2:0.

Види спорту:

Футбольні турніри: