Легкоатлети з Полтавщини завоювали чотири медалі на командному Чемпіонаті України

Руслан Остапчук / Фото з

Наші спортсмени вдало виступили на національній першості

У Харкові на стадіоні «Динамо» наближається до завершення командний Чемпіонат України з легкої атлетики серед ДЮСШ та СДЮСШОР (2003 р. н. і молодші). У змаганнях брали участь спортсмени з Полтавщини і в активі наших земляків чотири медалі різного ґатунку.

Чемпіоном у бігу на 800 м серед юнаків став лубенчанин Руслан Остапчук. Він фінішував першим з часом 2:12,00 хв. До змагань його готувала тренер Марина Якуба.

Друге місце у бігу на 400 м з бар’єрами посіла кременчужанка Ярослава Ялисоветська. Вона фінішувала другою, подолавши дистанцію за 1:06,87 хв. Чемпіонкою тут стала Яна Степанишина з Дніпропетровщини (час — 1:06,09 хв). Ярославу до змагань готувала тренер О. Шилова.

На дистанції 1500 м серед дівчат третьою стала Вікторія Тараненко з Пирятина. Вона прибігла третьою з часом 5:07,90 хв. Чемпіонкою тут стала волинянка Юлія Петрик (час 5:05,10 хв.), друге місце у Тетяни Чорновол з Києва (час — 5:06,43 хв). Вікторія до чемпіонату підготував тренер Анатолій Холод.

«Срібло» у стрибках у висоту серед дівчат виборола Ірина Безсмертна з Пирятина. Вона подолала максимальну планку в 1,60 м. «Золото» у Вероніки Крамаренко з Запоріжжя (результат — 1,65 м). Ірину тренує наставник Олександр Горбачов.

Види спорту:

Футбольні турніри: