«Ворскла» — «Зоря»: експерти прогнозують мінімальну перемогу полтавців

Наші футбольні фахівці поділилися думками стосовно сьогоднішнього матчу

Сьогодні у Полтаві на стадіоні «Ворскла» ім. О. Бутовського відбудеться матч дев’ятого туру УПЛ між полтавською «Ворсклою» та луганською «Зорею». Гра розпочнеться о 19:30. Пряму трансляцію покаже канал «Футбол 1».

Після гри у Лондоні, навіть поразка без ганьби сприймається полтавцями як успіх. Враховуючи, що «Ворскла» зуміла двічі забити англійському гранду, футболісти вже зараз є для вболівальників героями. Тому на стадіоні «Ворскла» ім. О. Бутовського можна чекати солідної підтримки. Клуб теж постарався, і зробив на честь Дня міста квитки на футбол по 5 гривень. Тож «Ворскла» сьогодні вийде на поле під оплески, і має зробити все для того щоб піти теж під них. Не допоможуть у матчі з «Зорею» Олександр Чижов та Денис Васін, але цілком можлива поява у старті Михайла Сергійчука, який непогано вийшов на заміну у Лондоні.

Букмекери вважають Фаворитом сьогоднішньої зустрічі саме гостей.

П1 — 3,10   Х — 3,30   П2 — 2,33

А от більшість наших експертів вважають, що у «Ворскли» вистачить куражу і витривалості перемогти:

Сергій Лукаш: «На «Ворсклу» чекає нічия. Зелено-білим буде важко відновитися після «Арсенала», а суперники зараз на ходу і демонструють якісну гру. Тому, думаю, перемогти «зорю» сьогодні не вдасться. Мій прогноз — 1:1. Гол заб’є Владислав Кулач».

Сергій Ходирєв: «Ворскла» мінімально переграє «Зорю». Полтавці набралися впевненості у Лондоні, вийдуть на матч у гарному настрої. «Ворскла» фізично добре готова, і у команди має вистачити сил на другий матч на тиждень. Я не думаю, що варто чекати масової ротації, але ми все одно переможемо. Мій прогноз — 1:0».

Юрій Мармач: «Ворскла» сьогодні має перемогти, адже я дебютую в якості директора матчу (сміється). Це звісно жарти, але полтавці і так мають перемагати. «Ворсклі» під силу виграти у «Зорі» навіть після важкої гри в Лондоні. «Ворскла» отримала фінансову підтримку від керівництва і заряд позитивної енергії після двох голів «Арсеналу». Думаю, сьогодні ми переможемо з рахунком 2:1»

Види спорту:

Футбольні турніри: