Експерти: «Ворскла» переможе «Арсенал»

Наші футбольні фахівці поділилися прогнозами стосовно сьогоднішнього поєдинку

Сьогодні у Полтаві на стадіоні «Ворскла» ім. О. Бутовського відбудеться матч 11-го туру УПЛ між полтавською «Ворсклою» та київським «Арсеналом». Гра розпочнеться о 19:30. Пряму трансляцію покаже канал «Футбол 2».

Годі й казати, що «Ворскла» є фаворитом у сьогоднішньому матчі. Після прикрої поразки у Лізі Європи, «Ворскла» зіграє проти аутсайдера вітчизняного чемпіонату, який ніяк не може визначитися з складом, і перед грою змінив головного тренера. «Ворскла» не зможе розраховувати на Олександра Чижова, Дениса Васіна та Олександра Кобахідзе, але полтавці і без того є фаворитами.

П1 — 1,75      Х — 3,30      П2 — 5,60

Так само впевнені в перемозі «Ворскли» і наші шановні експерти:

Сергій Лукаш: «Ворскла» впевнено переможе. Сьогодні команда Василя Сачка зустрінеться з суперником, який значно нижчий за класом. Достатньо просто глянути в турнірну таблицю, і все стає зрозуміло. Мій прогноз — 2:0. Голи заб’ють Юрій Коломоєць та Михайло Сергійчук».

Сергій Ходирєв: «Буде важко, але «Ворскла» виграє. Я думаю, що футболістам буде непросто відновитися після ляпаса зі «Спортінгом». До того ж у «Арсенала» новий тренер, а занять команда отримала певний позитивний струс. Кияни гратимуть від оборони, але «Ворскла» все-одно заб’є. Мій прогноз — 1:0. Відзначиться Юрій Коломоєць».

Юрій Мармач: «Ворскла» переможе. Полтавці набрали гарну форму, і в чемпіонаті грають досить впевнено. Мій прогноз — 2:0».

Іван Шарій: «Ворскла» беззаперечно виграє. Мій прогноз — 2:0».

Сергій Чуйченко: «Ворскла» має перемагати. Виносу «вперед ногами» не буде, але полтавці впевнено виграють. У Василя Сачка є стабільно зіграна обойма футболістів, в той час як «Арсенал» постійно змінює склад. Думаю, що сьогодні рахунок буде 2:0».

Ви теж можете проголосувати за найбільш вірогідний результат матчу на нашому каналі у Telegram.

Види спорту:

Футбольні турніри: