Фінал осіннього Кубка Полтави відбудеться 11 жовтня — один з фіналістів проти

Анонс фінального матчу міського кубка

11 жовтня у Полтаві на стадіоні «Динамо» відбудеться фінал осіннього Кубка Полтави з футболу серед аматорів. У боротьбі за трофей зійдуться команди «Зоря-Ворскла» та «Андріївка Sun City». Втім, спочатку в календарі турніру стояла дата фіналу — 10 жовтня.

До нас звернувся тренер «Зорі-Ворскли» Юрій Мармач, який обурено заявив, що його не попередили про перенос.

— Фінал мав бути 10 жовтня, — заявив Юрій Олексійович. — Просто в цей день буде матч 1/8 фіналу Кубка України серед аматорів «Олімпія» — «Вовчанськ». В обох командах грають основні футболісти «Сан Сіті». Я вважаю, що матч перенесли саме тому. Нашу команду до відома не поставили.

— А якби Вас попросили про перенесення, Ви б погодилися?

— Ні. Коли у нас не вистачало футболістів під час Чемпіонату Полтави, бо наша основа грала на першість області, я був змушений заявляти молодих футболістів. І ніхто нічого не переносив, То чому зараз я маю йти на перенесення фіналу?

Також до нас зателефонував президент «Андріївки Sun City» Олександр Барило, який теж повідомив, що фінал відбудеться у четвер. Він сказав, що це рішення було прийнято ще три тижні тому, і Юрій Мармач про це знав. Те саме нім підтвердив начальник відділу з проведення змагань Федерації футболу Полтави Олексій Бортник.

Хай там як, фінальний матч осіннього Кубка Полтави відбудеться в четвер 11 жовтня на стадіоні «Динамо». Початок о 17:00. Вхід для вболівальників вільний.

Види спорту:

Футбольні турніри: