БК «Полтава» у нервовому поєдинку програла другий матч «Інтерхіму-2» (відео)

Полтавські дівчата втратили перевагу в кінцівці поєдинку

Сьогодні у Полтаві у спорткомплексі ПНПУ ім. В. Г. Короленка відбувся другий матч чергового туру Вищої ліги ЧУ з баскетболу серед жінок. Між собою вдруге зустрілися БК «Полтава» та одеська команда «Інтерхім-2». Перший матч закінчився на користь полтавок, а от друга гра для підопічних Анатолія Ніщіменка не склалася.

БК «Полтава» — «Інтерхім-2» 56:63

(17-9, 12-15, 12-16, 15-23)

БК «Полтава»: Заболотня, Пазюк, Коротюк, Калініченко, Т. Зозуля — Мікульська, Шевчук, Дробот, Рзаєва, Давиденко, Онашко, Ярич.

Головний тренер: Анатолій Ніщіменко.

«Інтерхім-2»: Сафонова, Бакал, Ткаченко, А. Зозуля, Булавицька — Мирза, Таюнда, Дєнісенко, Поплавська.

Тренер: Катерина Глухова.

Гості явно зробили висновки після першої зустрічі. Тепер баскетболістки «Інтерхіма» діяли компактніше і не забували повертатися в оборону. Цього разу обійшлося без обрізів та необов’язкових втрат. Втім, майстерність баскетболісток «Полтави» брала своє. Перша чверть закінчилася з перевагою полтавок у вісім очок.

Друга чверть вже була не настільки позитивною. Баскетболістки «Інтерхіма» почали влучати у кільце і набирати очки. Натомість наші дівчата почали нервувати. У другому відрізку перевага «Полтави» скоротилася до п’яти очок.

Третя чверть видалася найбагатшою на емоції. Одеситки швидко ліквідували розрив і вийшли вперед. Гра стала грубою з обох сторін. Тренер гостей Катерина Глухова вибігала на майданчик захищати своїх дівчат. Після інциденту, вона керувала командою з балкона. Наші дівчата програли цю чверть, але на перерву пішли за рахунку 41:40.

В останньому відрізку гості теж швидко вийшла вперед. Полтавки були змушені відіграватися. Оскільки нерви вже у всіх здавали, дівчата швидко вичерпали ліміт у п’ять фолів, часто порушували правила і помилялися. У підсумку гості перемогли з рахунком 56:63. Найкращим снайпером у складі «Полтави» сьогодні стала Вікторія Пазюк.

У наступному турі полтавки зіграють з дніпровською командою «СДЮСШОР № 5».

Види спорту:

Футбольні турніри: