Василь Сачко: «З часів матчу в Лондоні «Ворскла» набула досвіду та впевненості»

Владислав Кулач та Василь Сачко / Фото: Владислав Власенко

Передматчева прес-конференція головного тренера «Ворскли» напередодні матчу з «Арсеналом»

29 листопада, поки невідомо де, відбудеться матч п’ятого туру групового раунду Ліги Європи «Ворскла» — «Арсенал». Сьогодні головний тренер ворсклян Василь Сачко та півзахисник команди Владислав Кулач дали передматчеву прес-конференцію для журналістів:

Про підготовку до гри

Василь Сачко: «До матчу ми готуємося у штатному режимі. З того часу, яким грали у Лондоні «Арсенал» зовсім не змінився. Ми проводили теоретичні заняття, слідкували за матчами канонірів у чемпіонаті Англії і зараз з гарним настроєм працюємо. Звісно, свої коррективи внесла погода, але суттєво на підготовку це не вплинуло».

Василь Сачко: «Наджеб Якубу точно не візьме участь у матчі. Він відновлюється після травми, так як і Кравченко, Васін та Кобахідзе. Щодо Олександра Чижова, то він вже тренується у загальній групі. Склад на матч ви дізнаєтеся завтра».

Василь Сачко: «Ворскла» змінилася з часів матчу в Лондоні. Ми отримали величезний багаж у вигляді матчів проти «Карабаха», «Спортінга» і в деяких моментах ми могли перемагати. Це не можна не віднести до плюсів. Хлопці отримали досвід та впевненість, що має позитивно вплинути на завтрашню гру«.

Владислав Кулач: «Ми готуємося дуже серйозно. Завтра буде важкий матч, адже ми розуміємо хто наш суперник. Але на мою думку, ми готові до такого протистояння. У попередніх поєдинках ми показували, що можемо грати з сильними суперниками. Завтра теж прагнутимемо перемогти».

Владислав Кулач: «У «Арсенала» є слабкі місця, де можна пробити лондонську оборону. Сподіваємося, завтра нам це вдасться».

Про ситуацію навколо місця проведення матчу

Василь Сачко: «Я не організатор турніру. Є таке прислів’я: «чим важче, тим краще». Сподіваюся, це завтра буде про нас. Ми не можемо нічого змінити, але ми професіонали, і ми готуємося до матчу і нам потрібна підтримка наших вболівальників, нашого міста та нашої країни».

Нагадаємо, що вчора Комітет УЄФА з надзвичайних ситуацій офіційно переніс матч з Полтави до Києва через начебо запровадження воєнного стану на Харківщині, куди мали прилетіти лондонці. Клуб не бачить для цього причин і веде активний діалог з УЄФА.

Види спорту:

Футбольні турніри: