«Ворскла» — «Арсенал»: гендиректор «Ворскли» розповів про місце проведення та повернення квитків

Олег Лисак / Фото: Владислав Власенко

Поточна інформація по майбутньому єврокубковому матчу

Генеральний директор «Ворскли» Олег Лисак повідомив журналістам всю наявну інформацію стосовно матчу п’ятого туру «Ворскла» — «Арсенал». Нагадаємо, що вчора комітет УЄФА з надзвичайних ситуацій офіційно переніс матч з Полтави до Києва через начебто запровадження воєнного стану на Харківщині, куди мали прилетіти лондонці. Клуб не бачить для цього причин і веде активний діалог з УЄФА. Отож відповіді на основні питання:

Де відбудеться матч?

Як не смішно, але наразі це не відомо. Олег Лисак повідомив, що він зараз працює одночасно над двома варіантами, як над полтавським, так і над київським. Олег Лисак повідомив наступне:

«Звісно, нас це раптове рішення обурило, проте ми розуміємо, що подібні речі робляться з міркувань безпеки. На мені, і на клубові в будь-якому разі лежить відповідальність за проведення гри, де б вона не була. Зараз ми працюємо над обома варіантами».

До цього керівник прес-служби клубу Артем Лобанов повідомляв, що клуб веде переговори З УЄФА і в самій організації думки розділилися. Частина відповідальної комісії стала на бік вболівальників «Ворскли». Сам клуб надав УЄФА документи про те, що стадіон готовий приймати матч, а полтавський аеропорт готовий прийняти міжнародний рейс з «Арсеналом» на борту.

Отож наразі сторони в режимі діалогу, і достеменно невідомо де відбудеться матч.

Що робити з квитками, якщо гра буде у Києві

Якщо матч «Ворскла» — «Арсенал» таки відбудеться не у Полтаві, ті вболівальники, які не зможуть поїхати до Києва, зможуть повернути квиток і їм відповідно повернуть кошти. Наразі бухгалтерія клубу розробляє механізм повернення. Повертати почнуть з понеділка. Більш детальної інформації поки немає.

Якщо ви придбали квиток, і маєте бажання і можливість приїхати до Києва, цей квиток буде дійсним, і ви спокійно пройдете на трибуни НСК «Олімпійський». Додаткові витрати потягне лише дорога з Полтави до Києва.

Підсумок

«Ворскла» налаштована грати у Полтаві, команда наразі нікуди не вилетіла. Клуб відстоює свою позицію в діалозі з УЄФА, втім готує пан Б. «Арсенал» наразі знаходиться у Києві. Там же на 19:00 запланована передматчева прес-конференція Унаі Емері.

Види спорту:

Футбольні турніри: