«Ворскла» — «Олександрія»: експерти розділилися у прогнозах

Наші футбольні фахівці поділилися думками стосовно сьогоднішнього матчу

Сьогодні у Полтаві на стадіоні «Ворскла» ім. О. Бутовського полтавська «Ворскла», в рамках 17-го туру Української прем’єр-ліги прийме «Олександрію». Матч розпочнеться о 17:00. Пряму трансляцію покаже канал «Футбол 2».

В гості до четвертої команди турнірної таблиці приїде друга, і цей матч сміливо можна називати центральним у турі. Втім, є всі шанси, що для полтавських вболівальників сьогоднішній вечір буде безрадісним. Матч винесли на понеділок, щоб «Ворскла» мала час відновитися після четвергового матчу Ліги Європи. Втім цього сезону, полтавці дуже важко відходять від єврокубкових поразок. Лише після 2:4 у Лондоні, підопічні Василя Сачка зуміли добре виступити у чемпіонаті. «Олександрії» теж мала відпочинок у ці дні і, щонайменше фізично, буде готова краще.

У лазареті «Ворскли» продовжують перебувати Денис Васін, Олександр Кобахідзе, Наджеб Якубу та Гегам Кадимян. Під питанням здоров’я Олександра Чижова, який вже тренується у загальній групі, але поки що перебуває на лаві для запасних.

Букмекери у своїх прогнозах розцінюють шанси команд як рівні:

П1 — 2,90    Х — 2,75     П2 — 2,90

Так само і наші експерти розділилися у пронозах. Втім, ніхто не пророкує нічийного результату:

Сергій Лукаш: «Ворскла» програє. Річ не у матчі з «Арсеналом», який вийшов стресовим і невдалим, і не у втомі ворсклян. Це лише додаткові фактори. В олександрійців просто краща організація гри, вони зараз сильніші. Згадайте хоча б гру проти київського «Динамо». Мій прогноз — 1:2. Гол у складі «Ворскли» заб’є В’ячеслав Шарпар.

Сергій Ходирєв: «Я вірю в перемогу «Ворскли». Серйозно. Сьогодні остання домашня гра команди у поточному році, та ще й проти прямого конкурента. Я думаю, що полтавці після серії невдач мають зібратися і показати гарну гру, хоча це буде важко. Мій прогноз — 1:0. Гол заб’є В’ячеслав Шарпар».

Юрій Мармач: «Ворскла» мінімально виграє. Я не вважаю, що «Олександрія» слабша за нас, але полтавці просто зобов’язані перемогти в цій грі. У нормальної команди не може бути такої затяжної серії невдач. Мій прогноз — 1:0. Гол заб’є Владислав Кулач».

Іван Шарій: «Ворскла» мінімально переможе. Я думаю, що сьогодні гра складеться на нашу користь. Мій прогноз — 1:0. Гол заб’є В’ячеслав Шарпар».

Сергій Чуйченко: «Ворскла» сьогодні програє. Полтавці віддали багато фізичних та емоційних сил у Лізі Європи, і зараз наші сьогоднішні гості переважають «Ворсклу» у всьому — і фізично, і психологічно. Мій прогноз — 0:1».

Зробити свій прогноз на матч ви можете у нашому телеграм-каналі.

Види спорту:

Футбольні турніри: