Будьте здорові: 5 корисних аксесуарів для занять фітнесом

Поради для тих, хто хоче займатися фітнесом не виходячи з дому

Не обов’язково братися за «залізо», щоб підтримувати фігуру в тонусі. Іноді для досягнення бажаного результату цілком достатньо регулярних занять з фітнесу. Така «програма тренувань» підходить тим, кого майже цілком влаштовує фігура, але не влаштовує безпосередньо якість тіла або власне самопочуття.

Звичайно, фітнес — це лише на перший погляд заняття, схожі на відпочинок. Насправді, під час тренувань з фітнесу організм витрачає енергію, позбавляється від зайвих калорій та приходить в тонус.

Все, що потрібно для фітнесу

Фітнес — оптимальне рішення для людей, які не мають навіть мінімальної спортивної підготовки. Сьогодні займатися ним можна навіть не виходячи з дому. Добре, що ефективні відеоуроки доступні в Інтернеті, а одяг та аксесуари для фітнесу можна купити тут: https://wo.ua/aksessuary-dlya-fitnesa/.

Перш за все, для занять вдома знадобляться:

  1. Спеціальні килимки. По-перше, займатися будь-яким видом спорту на «голій» підлозі — це як мінімум негігієнічно. По-друге, виконувати більшість вправ на твердій поверхні — незручно, а іноді навіть небезпечно. Для відтворення правильної техніки та попередження різноманітних травм слід використовувати м’які килимки від сучасних виробників.
  2. Рушники, що швидко сохнуть. Хай там як, але підвищене виділення підшкірного жиру під час занять фітнесом — явище цілком нормальне. Саме так, перш за все, організм реагує на підвищення навантажень. Для протирання обличчя та інших частин тіла від поту якнайкраще підходять виготовлені для використання у спортивних цілях швидкосохнучі рушники.
  3. «Розумні» скакалки. Набридло рахувати кількість підходів та стрибків самостійно? Чому б не перекласти відповідальність за виконання цих завдань на «плечі» скакалки? Вона чудово впорається з підрахунком завдяки системі підшипників, вмонтованій в ручки.
  4. Фітболи. Великі м’ячі володіють широким спектром можливостей, тому можуть використовуватися під час розминки у спортзалі, занять йогою, а також фітнесом в домашніх умовах. Головна особливість фітнес-м’ячів — універсальність та можливість використання для виконання найрізноманітніших вправ. Вони підходять для вправ на прес, скручувань, вправ для покращення розтяжки.
  5. Фітнес-пляшки. Ідеальне рішення для занять фітнесом, кросфітом чи кардіотренувань. Перевагою таких пляшок є надійність, міцність та максимальна захищеність від бактерій. У них можна готувати протеїнові коктейлі, змішувати корисні добавки, а також тримати при собі звичайні напої (воду, сік, молоко).

Комфортний фітнес вдома — це можливо. Головне — правильно підібрати спеціальний інвентар та запастися хорошим настроєм і ентузіазмом.

Види спорту:

Футбольні турніри: