«Ворскла» — «Десна»: експерти кажуть, що «Ворскла» не програє

Наші футбольні прогнозисти поділилися думками стосовно сьогоднішнього матчу

Сьогодні у Полтаві на стадіоні «Ворскла» ім. О. Бутовського полтавська «Ворскла», в рамках 21-го туру УПЛ зіграє проти чернігівської «Десни». Матч розпочнеться о 17:00. Пряму трансляцію покаже канал «Футбол 2».

Як це не смішно, та полтавська «Ворскла» після того що вона показала у матчах з «Карпатами» та «Зорею» все ще зберігає шанси на потрапляння до першої шістки. Для цього треба вдома перемогти «Десну», у якої так само 27 очок в активі. Чи під силу це підопічним Василя Сачка? «Десна» у цьому році перемогла «Арсенал-Київ» і з боєм програла «Динамо». «Ворскла» ж провела два безнадійні матчі, які важко назвати футболом. Тож все залежить від того, чи зуміє Василь Сачко щось змінити передусім в головах своїх гравців, а можливо і у своїй.

Букмекери вважають фаворитами цього матчу саме ворсклян.

П1 — 2,25     Х — 2,80      П2 — 3,95

Наші експерти більш стримані у прогнозах, хоча теж вважають, що «Ворскла» не програє:

Сергій Ходирєв: «Десна» і «Ворскла» голів не заб’ють. Обидві команди гратимуть обережно, піклуючись про те, аби не пропустити. Команди рівні, «Десні» з огляду на останні результати навіть можна віддати невеличку перевагу. Втім, я думаю, «Ворскла» вже вичерпала свій ліміт кричущих помилок в обороні. Мій прогноз — 0:0.

Юрій Мармач: «Ворскла» мінімально виграє. Пам’ятаю, Саша Рябокінь (головний тренер «Десни») колись грав у Полтаві разом зі мною. Він людина з характером і команда у нього така ж. «Ворсклі» буде дуже важко, але відступати вже нікуди. Мій прогноз −1:0. Заб’є хтось з нападників, або Юрій Коломоєць, або Ніколас Карека.

Іван Шарій: «Ворскла» має перемагати. В останніх матчах команда Василя Сачка грала невдало, але відступати вже нікуди. Футболісти ж мають колись показати, що вони власне футболісти і на щось здатні. Інакше навіщо бути в команді? Мій прогноз — 2:1.

Сергій Чуйченко: «Сьогодні буде нічия. І «Ворскла», і «Десна» зараз змагаються за місце у чільній шістці. «Десна» завдяки своїм бійцівським якостям постійно забиває бодай один гол, а «Ворсклі» вже просто нікуди діватися. Мій прогноз — 1:1. Гол заб’є Юрій Коломоєць».

Зробити свый прогноз на матч ви можете у нашому телеграм-каналі.

Види спорту:

Футбольні турніри: