Експерти впевнені, що «Ворскла» переграє «Арсенал-Київ» і вийде до першої шістки

Наші футбольні прогнозисти поділилися своїми думками стосовно сьогоднішнього матчу

Сьогодні у Києві на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського відбудеться матч 22-го туру УПЛ між полтавською «Ворсклою» та місцевою командою «Арсенал-Київ». Гра розпочнеться о 17:00. Пряму трансляцію покаже канал «Футбол 1».

Сьогодні для «Ворскли» останній шанс врятувати сезон. Полтавцям поталанило і суперники зіграли таким чином, що місце «Ворскли» у першій шістці залежить від неї самої. Якщо «Ворскла» сьогодні переможе, то продовжить сезон у верхній шістці і побореться, якщо не за медалі, то за Єврокубки. Якщо ж не виграє — максимум, що нашій команді «світить» це так званий «Трофей престижу» за сьоме місце. На користь «Ворскли» говорить лише те, що «Арсенал» номінально має бути слабшим ніж полтавці. Проти «Ворскли» говорять останні результати — 0:7 у трьох матчів і неспроможність забити. Також головного болю Василю Сачку додають дискваліфікації Ібрагіма Кане та Олександра Чижова. Зараз «Ворскла» перебуває на сьомому місці турнірної таблиці і на два очки відстає від «Маріуполя». Перемога означає першу шістку, нічия або поразка — друга. Все просто.

Букмекери вважають фаворитом цього матчу саме полтавську команду:

П1 — 5,20    Х — 3,70        П2 — 1,70

Наші шановні експерти також впевнені у перемозі полтавської команди.

Сергій Лукаш: «Ворскла» сьогодні переможе. Серйозно. У нас звісно проблеми, але кваліфікація футболістів значно вища за гравців «Арсенала». Турнірна мотивація у команди Василя Сачка теж є, для ворсклян сьогодні вирішується доля сезону. «Арсенал» же в будь-якому разі продовжить турнір у нижній шістці. Мій прогноз — 0:2. Голи заб’ють нападдники Карека і Коломоєць».

Сергій Ходирєв: «Ворскла» виграє з мінімальним рахунком. Відступати вже нікуди, а в разі перемоги команда виконає свої завдання на перший етап. Мій прогноз — 0:1. Гол заб’є Ніколас Карека».

Юрій Мармач: «Ну «Арсенал» необхідно обігрувати. Остання команда чемпіонату — те що треба для вирішення завдань. «Ворскла» пропустить свій гол, але я думаю, що зуміє забити двічі. Мій прогноз — 1:2».

Іван Шарій: «Сьогодні команда покаже чого вона варта. Досвідчені футболісти у вирішальному матчі мають зібратися і вирішити завдання. Мій прогноз — 0:2. «Ворскла» переможе».

Зробити свій прогноз на матч ви можете у нашому телеграм-каналі.

Види спорту:

Футбольні турніри: