«Арсенал-Київ» — «Ворскла»: більшість експертів вважають, що «Ворскла» раптом переможе

Наші футбольні прогнозисти поділилися думками стосовно сьогоднішнього матчу

Сьогодні у Києві на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського полтавська «Ворскла», в рамках 24-го туру УПЛ, зіграє з ФК «Арсенал-Київ». Матч розпочнеться о 17:00. Пряму трансляцію покаже канал «Футбол 1».

«Ворскла» продовжує сипатися на всіх фронтах. Команда не потрапила у першу шістку, вилетіла з Кубка України, і з початку року не змогла забити жодного голу з гри. Сьогодні підопічні Віталія Косовського зустрінуться з командою, яка фактично звільнила Василя Сачка. Кияни, відібрали очки у «Ворскли» в останньому матчі першого етапу, і не пустили полтавців до першої шістки. Тепер у «Арсенала» більше турнірної мотивації — кияни борються за виживання. Словом, як і у попередньому матчі, єдине, що можна побачити в цьому матчі цікавого, це можливі зміни у грі від Віталія Косовського.

Букмекери віддають невелику перевагу господарів:

П1 — 2,80     Х — 3,10     П2 — 2,65

Наші шановні експерти налаштовані більш оптимістично:

Сергій Лукаш: «Ворскла» сьогодні має перемогти. Футболісти мають поважати себе, що б не відбувалося у клубі, і в якій би кризі не знаходився колектив. Те що відбувається зараз виходить за всі рамки. Мій прогноз — 1:2 на користь «Ворскли». Я не знаю хто заб’є, але думаю, що не обійдеться без пенальті та стандартів».

Сергій Ходирєв: «Ворскла» і «Арсенал» розійдуться нульовою нічиєю. Думаю, що ми не пропустимо, але і забивати у нас нікому. Мій прогноз — 0:0».

Юрій Мармач: «Якщо «Ворскла» сьогодні не виграє, я просто перестану вірити в цю команду. Але поки що мій прогноз — 0:2. Полтавці переможуть».

Іван Шарій: «Ворскла» сьогодні має виграти. Вже пора забивати, реабілітуватися перед собою. Гроші грошима, але самих футболістів має пригнічувати відсутність результату. Тому, сьогодні я прогнозую перемогу. Матч закінчиться з рахунком — 1:2».

Сергій Чуйченко: «Ворскла» сьогодні гратиме від оборони. Полтавці в останніх матчах дуже багато пропускають, і думаю, що у сьогоднішньому матчі тренерський штаб поставить завдання, зіграти від оборони і не допустити голів у власні ворота. Мій прогноз — 0:0».

Види спорту:

Футбольні турніри: