Експерти вважають, що «Ворскла» не виграє у «Десни»

Наші футбольні прогнозисти поділилися своїми думками стосовно сьогоднішнього матчу

Сьогодні у Полтаві на стадіоні «Ворскла» ім. О. Бутовського відбудеться матч 25-го туру Української прем’єр-ліги між полтавською «Ворсклою» та чернігівською «Десною». Гра розпочнеться о 19:30. Пряму трансляцію покаже канал «Футбол 2».

Поки що Віталій Косовський ще не перемагав на посту очільника головної команди «Ворскли». Колишній наставник молодіжки випробовує різні варіанти розташування футболістів, але команда за його керівництвом не може забити, вилетіла з Кубка України і програла два матчі чемпіонату з загальним рахунком 0:5.

Сьогодні Косовський вперше виведе команду на поле домашнього стадіону. В суперниках у «Ворскли» , команда, яка знаходиться вище в турнірній таблиці і виграла останні два матчі. Отож фаворитом у цьому матчі однозначно є «Десна». До того ж полтавцям точно не допоможе дискваліфікований Вадим Сапай.

Букмекери віддають перевагу «Десні».

П1 — 3,10    Х — 3,10   П2 — 2,44

Більшість наших експертів теж вважають, що «Ворскла» не виграє:

Сергій Лукаш: «Ворскла» і «Десна» зіграють внічию. Забивати у полтавці нікому. Складається враження, що вони цього просто не вміють. А от не пропустити можуть. Звичайно, якщо поставлять собі завдання надійно зіграти в обороні. Мій проноз — 0:0«.

Сергій Ходирєв: «Ворскла» сьогодні програє. В мене таке враження, що на команду вже «забили» і керівники, і футболісти. «Десна» ж навпаки на підйомі, і для чернігівчан буде почесним трофей престижу, за який вони зараз змагаються. Мій прогноз — 0:1«.

Юрій Мармач: «Ворскла» мінімально переможе. Мій прогноз — 1:0. Гол заб’є Ніколас Карека«.

Іван Шарій: «Сьогодні команди зіграють внічию. «Ворсклі» буде тяжко вийти з кризи після такої затяжної серії невдач. Втім, думаю, забити полтавцям все ж вдасться. Мій прогноз — 1:1. Гол заб’є Володимир Чеснаков».

Сергій Чуйченко: «Ворскла» сьогодні програє. Є дуже багато чинників, які заважають полтавській команді, і ці чинники нікуди не зникли. В першу чергу, я говорю про фінансову та психологічну складову. «Десна» ж навпаки зараз на підйомі і демонструє непоганий футбол. Мій прогноз — 0:1».

Зробити свій прогноз на матч ви можете у нашому телеграм-каналі.

Види спорту:

Футбольні турніри: