«Ворскла» — «Карпати»: експерти впевнені, що полтавці не програють

Наші футбольні прогнозисти поділилися думками стосовно сьогоднішнього матчу

Сьогодні у Полтаві на стадіоні «Ворскла» ім. О. Бутовського відбудеться матч 28-го туру Української прем’єр-ліги між полтавською «Ворсклою» та львівськими «Карпатами». Матч розпочнеться о 19:30. Пряму трансляцію покаже канал «Футбол 1».

У 2019-му році «Ворскла» двічі зіграла з Карпатами" і обидва рази програла з рахунком 0:4. При цьому Карпати" не демонстрували якогось космічного футболу, просто полтавці були настільки слабкими, що команда зі Львова робила на полі що хотіла. Сьогодні «Ворскла» нарешті знову навчилася забивати, і два тури тому спромоглася перемогти «Чорноморець». Тому цього разу від полтавців очікують реваншу.

Букмекери у цьому поєдинку віддають перевагу ворсклянам

П1 — 2,70    Х — 3,05    П2 — 2,85

Наші шановні експерти, теж вважають, що «Ворскла» щонайменше не програє

Сергій Ходирєв: «Ворскла» сьогодні переможе. Ігри полтавців проти «Карпат» останнім часом стали для нас справжньою катастрофою. Проте останні кілька матчів «Ворскли» вселяють оптимізм. До того ж, «Капати» покинули Олег Смалійчук та Мар’ян Швед, який був нашим «злим генієм». Мій прогноз — 2:0».

Юрій Мармач: «Ворскла» сьогодні переможе, хоча й не заб’є багато голів. Мій прогноз — 1:0. Гол заб’є Юрій Коломоєць».

Іван Шарій: «Думаю, полтавці сьогодні візьмуть скромний реванш, за 0:4 у двох попередніх матчах. Прогнозую перемогу «Ворскли» з рахунком 2:1».

Сергій Чуйченко: «Ворскла» і «Карапати» зіграють внічию. Вже не буде такої ганьби, як у попередніх матчах проти львів’ян, але «Карпати» будуть мотивовані і завоюють в Полтаві одне очко. Мій прогноз — 1:1. Гол заб’є В’ячеслав Шарпар».

Зробити свій прогноз на матч ви можете у нашому телеграм-каналі.

Види спорту:

Футбольні турніри: