«Ворскла» — «Арсенал-Київ»: експерти розійшлися у прогнозах

Наші футбольні прогнозисти поділилися думками стосовно сьогоднішнього матчу

Сьогодні у Полтаві на стадіоні «Ворскла» ім. О. Бутовського відбудеться матч 28-го туру Української прем’єр-ліги між полтавською «Ворсклою» та ФК «Арсенал-Київ». Гра розпочнеться о 14:00. Пряму трансляцію покаже канал «Футбол 2».

Полтавська команда під керівництвом Віталія Косовського здобула лише одну перемогу, над одеським «Чорноморцем», який буквально розвалюється. З сильнішими командами, ворсклянам поки що не вдається взяти три очки. Сьогодні в гості до «Ворскли» приїде ще один аутсайдер чемпіонату, але доволі неприємний. Кияни не програють в останніх трьох турах, і у Полтаві, очевидно, теж не збираються. Навіть немотивовані кияни, зуміли свого часу вирвати у «Ворскли» нічию і не пустити полтавців до верхньої шістки. Після цього звільнили Василя Сачка.

Букмекери вважають «Ворсклу» фаворитом сьогоднішнього протистояння.

П1 — 2,50    Х — 3,10   П2 — 3,05

А от наші шановні експерти не такі впевнені у силах полтавців і їх прогнози дещо різняться.

Сергій Лукаш: «Ворскла» сьогодні переможе. Полтавці мають нарешті виграти вдома. До того ж саме «Арсенал» не пустив полтавську команду до першої шістки, тож у футболістів буде додаткова мотивація. Мій прогноз — 2:0. Голи заб’ють В’ячеслав Шарпар та Павло Ребенок.

Сергій Ходирєв: «Ворскла» не зможе сьогодні виграти. «арсенал» змагається за виживання, і ризикує вилетіти. Я думаю, вони зроблять все для перемоги. Мій прогноз — 0:1«.

Іван Шарій: «Впевнений, що «Ворскла» сьогодні візьме реванш за ту прикру нічию, яка не пустила ворсклян до першої шістки. Мій прогноз — перемога 2:0».

Сергій Чуйченко: «Ворскла» і «Арсенал» сьогодні зіграють внічию. Кияни ризикують вилетіти і їм потрібніші очки. «Ворскла» ж грає вдома і знаходиться під тиском вболівальників та критики. Мій прогноз — 1:1. Гол заб’є Павло Ребенок».

Види спорту:

Футбольні турніри: