Чемпіонат області: у Великих Кринках трапилося кілька суперечливих суддівських рішень (відео)

Вболівальники «Дружби» з Очеретуватого мають підстави бути незадоволеними

25 травня відбулися матчі четвертого туру Чемпіонату Полтавської області з футболу серед команд Вищої ліги. У Великих Кринках однойменна команда приймала «Дружбу» з Очеретуватого і перемогла з рахунком 2:1, забивши переможний гол у компенсований арбітром час. За рахунку 1:1 сталося два моменти за участі арбітра, які є доволі суперечливими. Цей матч судив Павло Плєшко з Кременчука, а допомагали йому також кременчужани Віталій Петров та Руслан Палаженко.

Прес-служба «дружби» надала нам відео суперечливих епізодів. Ми не беремося трактувати правильність рішень арбітра, і пропонуємо читачам самостійно переглянути моменти і вирішити для себе, чи правий суддя.

Варто відзначити, що головний тренер «Дружби» Олександр Пугачов поставився до ситуації з розумінням, і не збирається вимагати покарання.

— Ми ж всі бачили, що було на полі, говорить Олександр Олександрович. — Який сенс зараз скаржитися на суддів? Щоб покарати? Так, їх і так не вистачає. Нехай хлопці вчаться. Результат матчу і рішення, які були прийняті вже неможливо змінити.

Види спорту:

Футбольні турніри: