Богдан Блавацький: «Треба було користатися подарунками голкіпера «Ворскли»

Прес-конференція головного тренера «Львова» після поразки у Полтаві

10 серпня полтавська «Ворскла», в рамках третього туру УПЛ, завдяки голу з пенальті у компенсований час перемогла ФК «Львів». Після гри головний тренер гостей Богдан Блавацький поспілкувався з журналістами:

Про гру «Львова» і «Ворскли»

«Ми дуже погано почали. З-під досвідченого гравця Адамюка йде простріл і ми одразу пропустили. Це змінило сценарій матчу. Потім ми вирівняли гру, створили багато небезпечних моментів, але не скористалися «подарунками» від воротаря суперника і пропустили самі. Тож знову довелося відіграватися. Другий тайм провели досить непогано. Але невідомо, скільки голів треба забити на виїзді щоб перемогти. Сьогодні забили двічі — не допомогло. З 60-ї по 80-ту хвилину ми мали величезну перевагу, ну а потім ви все бачили. Ключових моментів було два — коли голкіпер «Ворскли» не потрапивши по м’ячу, розбиває голову нашому капітану. Це одинадцятиметровий. Але суддя не дивиться на це. Потім на 90+4-й хвилині Педро обігрує Скляра і той його приймає на стегно. Це мала б бути друга жовта картка, але арбітр чомусь на це не зважив. Пенальті чистий, питань немає — Мартан зіграв рукою. Але зважаючи на попередні епізоди, до цього могло б не дійти. Нічийний рахунок 2:2 був би більш справедливим».

«Ми пропустили три м’ячі на виїзді, це сигнал для того щоб розібратися з діями захисту. Перед цим так само тричі пропустили від «Динамо». Ми створили чимало моментів. Команда програла, але до лінії атаки які претензії — забили два голи. Звичайно хотілося б кращої реалізації. Воротар «Ворскли» зробив нам три-чотири презенти, і ними треба було користатися, а ми не змогли. Наша ж команда на першій хвилині зробила пів помилки, і «Ворскла» тут же це реалізувала».

Про гру футболіста Бруно

«Бруно на тренуваннях працював так, наче вже подумки був в іншій команді. Проте, у першому таймі він сконцентрувався зіграв добре і забив гол. Напевно він вирішив, що завдання вже виконане. Втім, у другій половині, в мене куди більше запитань до Ренана».

Види спорту:

Футбольні турніри: