«Ворскла» — «Маріуполь»: експерти розійшлися у прогнозах на матч

Наші шановні прогнозисти поділилися прогнозами стосовно сьогоднішнього матчу

Сьогодні у Полтаві на стадіоні «Ворскла» ім. О. Бутовського відбудеться матч десятого туру УПЛ між полтавською «Ворсклою» та «Маріуполем». Гра розпочнеться о 14:00. Пряму трансляцію покаже канал «Футбол 2».

Команда Віталія Косовського програла чотири останні матчі, останні два — з ганьбою і розгромними результатами. Полтавські футболісти мають великий борг перед вболівальниками, адже абсолютно їх не радують. До того ж, команда наразі перебуває на небезпечній десятій позиції в турнірній таблиці, зовсім поруч із зоною вильоту. Втім, і «Маріуполь» проводить не кращий відрізок сезону. Команда не виграє в останніх трьох матчах, при чому конкретно у попередньому матчі з розгромом програв «Десні».

У цій грі команді точно не допоможе травмований Едін Шехіч. Натомість спеціально під цю гру ворскляни «приберегли» Юрія Коломойця та ще кількох футболістів. Тож в гості до полтавців приїдуть такі ж лузери, незадоволені своїм статусом.

Букмекери у цьому протистоянні віддають перевагу ворсклянам.

П1 — 2,26       Х — 3,20     П2 — 3,35

А от наші експерти навчилися бути скептичними і розділилися у прогнозах.

Сергій Лукаш: «Ворскла» програє. Ця команда на даний момент не здатна боротися ні за м’яч, ні за власну репутацію, на відміну від «Маріуполя». Мій прогноз — 1:2. Гол у складі зелено-білих заб’є Денис Васін.

Сергій Ходирєв: «Ворсклі» вже нікуди відступати, і звісно, полтавці сьогодні битимуться і намагатимуться виграти. Втім, я думаю, що голи будуть влітати у ворота обох команд. Сьогодні дощова погода, буде слизький м’яч, в’язка гра — всім буде важко. Мій прогноз — перемога 2:1.

Іван Шарій: Сьогодні між собою зустрінуться невдахи останніх турів. Думаю, «Ворскла» має перемогти, адже відступати вже нікуди. Мій прогноз — 2:1. Голи заб’ють Тодор Петровіч та Артем Габелок.

Сергій Чуйченко: Сьогодні буде бойова нічия. «Ворсклі» потрібно реабілітуватися перед вболівальниками за свої попередні результати. Команда зараз демонструє зовсім не ту гру, яку хотілося б. Але і «Маріуполь» битиметься за своє. Тому мій прогноз — 1:1. Гол заб’є Юрій Коломоєць.

Юрій Мармач: Наша команда сьогодні виграє, хоча матч і обіцяє бути нелегким. Мій прогноз - 1:0. Гол заб'є Денис Васін. У нас серйозні проблеми з обороною, але сьогодні ворскляни не пропустять.

Зробити свій прогноз на матч ви можете у нашому телеграм-каналі.

Види спорту:

Футбольні турніри: