Спортсмени з Полтавщини завоювали три медалі на кадетському ЧУ з греко-римської боротьби

Владислав Іваніна, тренер Сергій Бузько та Ерік Шевченко

В активі наших спортсменів одне чемпіонство і дві «бронзи»

У Кременчуці відбувся Чемпіонат України з греко-римської боротьби серед кадетів. У змаганнях брали участь спортсмени з Полтавщини і наші борці закінчили чемпіонат з трьома медалями.

Чемпіоном у ваговій категорії 65 кг став кременчужанин Владислав Іваніна. На шляху до «золота» Владислав вибив з турніру ще одного представника Полтавщини Сеймура Мамедова, закарпатця Івана Чмиря та киянина Данила Букатого. У фіналі Владислав переміг дніпрянина Богдана Тихоненка. До змагань чемпіона готував полтавський тренер Сергій Бузько.

Третє місце у ваговій категорії 48 кг став ще один вихованець Сергія Бузька, кременчужанин Ерік Шевченко. Він переміг киянина Максима Кравченка, але у другій сутичці поступився майбутньому чемпіону Артуру Гербичу з Київської області і вибув до втішних сутичок. Тут Ерік переміг Олександра Гегеля з Сумщини, Петра Шафранського з Києва і — безпосередньо у битві за «бронзу» — Павла Дерябіна із Закарпаття.

Третє місце у ваговій категорії до 60 кг посів кримський татарин Мустафа Аджиєв, який нині теж представляє Полтавщину. Він у першому бою програв дніпрянину Дмитру Васильєву, але потім виграв чотири втішні сутички і здобув «Бронзу» у поєдинку з харків’янином Микитою Хохлачовим.

Загалом полтавська команда заробила 103 очки і стала п’ятою у загальному командному заліку.

Види спорту:

Футбольні турніри: