«Зоря» — «Ворскла»: експерти впевнені, що полтавці не виграють

Наші футбольні прогнозисти поділилися своїми прогнозами на сьогоднішній матч

Сьогодні у Запоріжжі на «Славутич-Арені» відбудеться матч дванадцятого туру УПЛ між полтавською «Ворсклою» та луганською «Зорею» Гра розпочнеться о 17:00. Пряму трансляцію покаже канал «УНІАН».

«Ворскла» вже шість матчів не перемагає, і у п’яти з них — програє. Полтавці у минулому турі пробили чергове дно, програвши «Олімпіку», і зараз ділить з «Львовом» та тим же «Олімпіком» останню позицію. «Зоря» ж активно бореться за «бронзу», перебуває у розквіті сил, має молодий збитий колектив і хорошого тренера. Дуже важко зрозуміти за рахунок чого «Ворскла» може відібрати очки у луганчан. Про це свідчать і коефіцієнти букмекерів.

П1 — 1,44        Х — 4,50        П2 — 7,30

А от наші експерти не всі пророкують поразку, але всі згодні з тим, що «Ворскла» не виграє.

Сергій Лукаш: «Ворскла» сьогодні програє. З такою грою, яка у полтавці показують останнім часом, проти «зорі» ловити нічого. У команди Віктора Скрипника біль зіграний та згуртований колектив. Та й за майстерність теж переважає «Зоря». Мій прогноз — 2:0 на користь луганчан.

Сергій Ходирєв: У мене є стійке відчуття, що ми сьогодні не програємо. По-перше, «зоря» не сприйматиме полтавців надто серйозно, адже ми внизу турнірної таблиці. По-друге, «Ворскла» очевидно гратиме від оборони, при чому, я думаю відбиватиметься всію командою. Мій прогноз — 0:0.

Юрій Мармач: Сподіваюся, що буде хоча б нічия. Мій прогноз — 0:0

Іван Шарій: Вірю в те, що полтавці сьогодні не програють. Тим більше з «Зорею» ворскляни більш менш вдало грають на виїзді. Мій прогноз — 1:1. Гол заб’є Юрій Коломоєць.

Сергій Чуйченко: На жаль, не думаю, що «Ворскла» у своєму теперішньому стані здатна щось протиставити «Зорі». Господарі виграють з рахунком 1:0.

Види спорту:

Футбольні турніри: