«Олександрія» — «Ворскла»: експерти не вірять у перемогу полтавців

Наші футбольні прогнозисти поділилися думками стосовно сьогоднішнього матчу

Сьогодні в Олександрії на полі КСК «Ніка» відбудеться матч 17-го туру УПЛ між полтавською «Ворсклою» та місцевою «Олександрією». Гра розпочнеться о 14:00. Пряму трансляцію покаже канал «Футбол 2».

Після приходу Юрія Максимова «Ворскла» прогресує з кожним матчем. У поєдинку проти «Дніпра» команда надійно відбивалася, але зовсім не біла по воротах. У домашньому матчі проти «Колоса» ворскляни вже грали небезпечніше і гостро контратакували. Сьогодні «Ворсклі» належить зіграти проти «Олександрії» — бронзового призера УПЛ, учасника Ліги Європи і команди, яка йде четвертою в турнірній таблиці. Можна сказати, що цей матч стане лакмусовим папірцем. Саме зараз можна перевірити, на що реально здатні Максимов і компанія. Зрештою, навіть після перемоги над «Колосом», «Ворскла» перебуває на останній сходинці турнірної таблиці. Тож необхідно набирати очки будь-де, і з будь-яким суперником.

У букмекерів «Олександрія» — беззаперечний фаворит протистояння:

П1 — 1,49       Х — 4,20        П2 — 7,00

Наші шановні експерти теж не вірять у перемогу ворсклян.

Сергій Лукаш: «Олександрія» переможе. Звісно треба відзначити, що у діях «Ворскли» з’явилася дисциплінованість і у команди змінився настрій. Але вилазити з психологічної ями завжди важко, це не справа одного-двох матчів. Сьогодні «Ворскла» гратиме з суперником, який знаходиться у верхній частині таблиці, і у підопічних Шарана якраз і з психологією і з дисципліною все гаразд. Мій прогноз — 2:0«.

Юрій Мармач: На нас чекає нічия 1:1. Свій гол нарешті покладе Юрій Коломоєць.

Іван Шарій: «Ворскла» після довгоочікуваної домашньої перемоги має спіймати кураж і нестися за очками. Олександрійці ж у минулому турі програли, і тепер будуть реабілітовуватися перед своїми вболівальниками. Думаю, все це призведе до бойової нічиєї. Мій прогноз — 1:1. Гол заб’є Юрій Коломоєць.

Сергій Чуйченко: «Ворскла» поступиться. У господарів збалансована команда і майстерні футболісти. Думаю, саме за рахунок цього команда Шарана сьогодні переможе. Мій прогноз — 1:0″.

Зробити свій прогноз на матч ви можете у нашому телеграм-каналі.

Види спорту:

Футбольні турніри: