Футзал: «ПЗМС» мінімально перемогла «IMS-НУХТ» (відео)

Євгенія Шаповал проти Ірина Дубицької

Полтавки неочікувано виграли у чемпіонок України

6 грудня у Полтаві відбувся матч сьомого туру Вищої ліги жіночого ЧУ з футзалу між полтавською командою «ПЗМС» та київською командою «IMS-НУХТ». Полтавська команда побудувала гру від оборони, і це принесло результат. Підопічні Миколи Кудацького перемогли з мінімальним рахунком.

«ПЗМС» — «IMS-НУХТ» 1:0

«ПЗМС»: Славич, Шаповал, Полухіна, Воскобойник, Скідан, Бабенко, Тищенко, Завгородня, Барсова, Мочалова, Келеп, Волосина.

Головний тренер: Микола Кудацький.

«IMS-НУХТ»: Кислова, Кирильчук, Кліпаченко, Крамна, Воловенко, Дубицька, Майбородіна, Павленко, Скибіна, Шевченко, Терех.

Головний тренер: Тарас Шпичка.

Гол: Барсова (13)

Микола Кудацький через дискваліфікацію дивився матч на трибунах і не міг впливати на хід поєдинку. Проте тактика обрана тренером під час підготовки до матчу спрацювала і без його безпосередніх коректив. Гості більше володіли м’ячем і бігли в атаку, полтавки ж грали щільно, надійно оборонялися і вправно ловили киянок на помилках. Також футзалістки «ПЗМС» періодично пробивали здалеку.

Так на 7-й хвилині після дальнього удару Маргарити Мочалової голкіперка киянок відбила м’яч перед собою прямо на Вероніку Волосину. Ніка мала забивати, але з дуже близької відстані не влучила у ворота.

Гол прийшов на 13-й хвилині. Олена Барсова відібрала м’яч у суперниці на своїй половині поля пройшла кілька метрів, обіграла воротаря і забила чудовий гол у порожні ворота — 1:0. Фантастика.

У другому таймі гості намагалися відігратися, але полтавки їм цього не дозволили. У підсумку маємо важливу перемогу над принциповим суперником.

Після гри Тарас Шпичка поспішив до роздягальні, де влаштував розбір польотів для своїх підопічних. Микола Кудацький же прокоментував успіх команди.

У наступному турі «ПЗМС» зіграє з київським «Будстаром».

Види спорту:

Футбольні турніри: