«Ворскла» — «Карпати»: більшість експертів впевнені у перемозі ворсклян

Наші футбольні прогнозисти поділилися своїми думками стосовно сьогоднішнього матчу

Сьогодні у Полтаві на стадіоні «Ворскла» ім. О. Бутовського відбудеться матч 18-го туру Української прем’єр-ліги між полтавською «Ворсклою» та львівськими «Карпатами». Гра розпочнеться о 14:00. Пряму трансляцію покаже канал «Футбол 1».

Зелено-біле дербі цього разу стало і дербі невдах поточного сезону. «Ворскла» і «Карпати» наразі ділять між собою останню сходинку турнірної таблиці, і обоє ризикують вилетіти до першої ліги. Втім, якщо Юрій Максимов у «Ворсклі» зараз не проводить жодних перебудов, користуючись прагматичною моделлю гри від оборони, яка може принести очки, враховуючи клас футболістів прямо зараз, то Роман Санжар вже почав будувати нову гру, що грає з «Карпатами» злий жарт. У цьому матчі ворсклянам не допоможуть Артур та Юрій Коломоєць. Обидва вони перебрали жовтих карток.

Букмекери у цьому протистоянні віддають невеличку перевагу «Ворсклі»

П1 — 2,33       Х — 3,35     П2 — 3,10

Більшість наших експертів теж впевнена у ворсклянах, але не всі.

Сергій Лукаш: «Ворскла» переможе з мінімальним рахунком. Буде важка, в’язка гра, про це свідчать і стиль команд і погодні умови, які вплинуть на стан поля. Думаю, полтавці зуміють забити один гол і не пропустити. Можливо, знову заб’ють з пенальті. Мій прогноз — 1:09. Гол на свій рахунок запише Денис Васін.

Сергій Ходирєв: У «Карпат» все ще гірше ніж у нас. Впевнений, що «Ворскла» сьогодні проведе переконливий матч і виграє з рахунком 2:0.

Юрій Мармач: «Ворскла» переможе з рахунком 1:0. Гол заб’є Денис Васін.

Іван Шарій: «Ворскла» має перемогти. Обом командам нікуди відступати, але «Ворскла» зараз виглядає дещо переконливіше. Мій прогноз — 1:0. Гол заб’є Денис Васін.

Сергіій Чуйченко: Гра буде такою ж неприємною, як і погода (сміється). Думаю, ми побачимо багато боротьби і антифутболу. Але обидві команди знаходяться на межі вильоту і намагатимуться взяти очки, тому думаю, без голів не обійдеться. Мій прогноз — 1:1. Гол у складі «Ворскли» заб’є Денис Васін.

Зробити свый прогноз на матч ви можете у нашому телеграм-каналі.

Види спорту:

Футбольні турніри: