ВК «Решетилівка» програла «МХП-Вінниці» в рамках Кубка України (відео)

Команда з Полтавщини поступилася у перших трьох партіях

10 січня у Полтаві у спорткомплексі Полтавського заводу медичного скла відбувся перший матч третього етапу Кубка України з волейболу серед чоловіків між ВК «Решетилівка» та командою Суперліги — «МХП-Вінниця». В чемпіонаті України гості виступають на два дивізіони вище за решетилівців, але підопічні Андрія Семенчі вже доводили, що вміють перемагати сильних суперників у Кубку. У попередньому раунді решетилівці у трьох матчах відігравалися після двох програних партій і здобували вольові перемоги. Тож з характером у команди все добре. Але цього разу його виявилося замало.

ВК «Решетилівка» — «Вінниця-МХП» 0:3

(23-25, 16-25, 20-25)

«Решетилівка»: Керекелиця, Сохін, Старчиков, Пономаренко, Оніпко, Ведашенко, Сосімович, Сотник, Хлівненко (л), Півень.

Головний тренер: Ігор Семенча.

«МХП-Вінниця»: Скороход, Буздуган, Волкович, Долгополов, Сухінін, Стеблецький, Канаєв (л), Щуров, Рябуха, Кучер.

Головний тренер: Костянтин Рябуха.

Господарі відкрили рахунок, але тут же помилилися і «Вінниця» вийшла вперед і почала потроху відриватися. За рахунку 8:12 решетилівці взяли тайм-аут після якого начебто заграли активніше, але гості знову вирвалися на відстань чотирьох очок. За рахунку 16:20 Андрій Семенча знову взяв перерву і тепер вона вже пішла команда на користь. Кінцівка партії вийшла запеклою. Команди зрівнялися у рахунку — 22:22, але кінцівку знову забрали гості 23:25.

Друга партія вийшла для решетилівців найгіршою. Хоча наші волейболісти й виходили вперед по ходу матчу, у підсумку програли з різницею в дев’ять очок — 16:25. Отож за підсумками двох партій решетилівці програвали 0:2, і тепер для позитивного результату їм знову був необхідний епічний камбек.

У третій партії команда Андрія Семенчі вийшла вперед, і певний час була попереду. За рахунку 7:4 Костянтин Рябуха взяв тайм-аут, поговорив з командою і гості «прокинулися». Спочатку вони наздогнали «Решетилівку» (9:9), а потім вийшли вперед і вже не випустили перевагу. Ц підсумку — 20:25 у третій партії і 0:3 у матчі.

Сьогодні «Вінниця-МХП» зіграє з «Нікополем», а завтра, 12 січня, з тим же «Нікополем» зійдеться ВК «Решетилівка». Початок об 11:00.

Види спорту:

Футбольні турніри: