Президент «Гірника-Спорт» заявив, що батько Олексія Пінчука платив Володимиру Мазяру — футболіст і тренер називають це маячнею

Володимир Мазяр

Продовження історії з юридичними розбірками першолігового «Гірника-Спорт» та футболіста Олексія Пінчука

14 січня на «Полтавщині Спорт» вийшла публікація про юридичну тяганину «Гірника-Спорт» та колишнього футболіста команди, стосовно неправомірного контракту. Для того щоб висвітлити всі сторони конфлікту, ми звернулися за коментарем до президента клубу Петра Каплуна, і він у своєму коментарі розповів, як гравець з’являвся в команді. Зокрема Петро Каплун сказав таке:

«Взагалі, це Володимир Мазяр мене вмовив взяти Пінчука, мовляв, давайте дамо йому шанс. А потім батько Пінчука сказав, що платив Мазяру гроші».

Вже після виходу цього матеріалу з нами зв’язався Володимир Мазяр і заперечив сказане президентом «Гірника-Спорт».

«Я не брав у Пінчуків жодної копійки — говорить тренер — Це все неправда. Я щойно особисто спілкувався з Пінчуками і вони кажуть, що ніколи не казали Петру Матвійовичу нічого подібного».

Після цього ми зателефонували Олексію Пінчуку, і він теж все заперечив.

— Так, я читав, що розповідає Петро Матвійович. Звісно це неправда. У Володимира Мазяра, звісно неоднозначна репутація, але за себе я можу відповідати точно — ні я, ні мій батько ніколи не платили йому ніяких грошей, і він власне ніколи їх не вимагав. Це повна маячня. Якщо чесно, я не ставився до слів Петра Каплуна серйозно. Проте мого батька це вразило, він зараз переживає.

Види спорту:

Футбольні турніри: