Віталій Косовський старший тренер дубля — доля Олега Краснопьорова і Володимира Попова під питанням

Віталій Косовський / Фото з офіційного сайту «Ворскли»

У тренерському штабі полтавської молодіжки чергові тренерські рокірування

Віталій Косовський знову старший тренер «Ворскли» U-21. Після того як він провалився на чолі головної команди, його відправили в дубль у якості помічника Олега Краснопьорова. Зараз же Віталій Владиславович знову старший тренер дубля. Окрім Олега Краснопьорова до тренерського штабу молодіжки також входили Володимир Попов, Олег Моргун та Олександр Поляков. Наразі їх подальша доля перебування в команді невідома. Як повідомляють наші джерела, конкретика з’явиться тоді коли з відпустки вийдуть футболісти команди U-19.

Нагадаємо, що під керівництвом Олега Краснопьорова «Ворскла» U-21 вперше в історії пішла на зимову перерву сезону 2019/2020 в якості лідера. В той самий час, «Ворскла» U-19, під керівництвом Олександра Чижова, посідає третє місце у своїй турнірній таблиці.

UPD. Вже після виходу цієї новини до нас звернулися з клубу і повідомили, що Віталій Косовський одразу після "розжажування" з першої команди заступив на пост старшого тренера дубля. Хоча доля Олега Краснпьорова і Володимира Попова дійсно під питанням, Віталій Косовський точно був і залишиться керувати командою U-21.

Види спорту:

Футбольні турніри: