«Ворскла» зіграла внічию з сербським «Радніком» з Сурдуліци

Ібрахім Кане вітає Дмитра Щербака з голом

Гол Дмитра Щербака знову рятує полтавців від поразки

Сьогодні «Ворскла» зіграла другий товариський матч на турецьких зборах. Суперником команди Юрія Максимова був сербський «Раднік» з Сурдуліци. Ворскляни знову зіграли двома різними складами і знову після першого тайму були змушені відіграватися.

«Ворскла» — «Раднік» 1:1

«Ворскла» (1 тайм): Різник, Сапай, Мартиненко, Чеснаков, Якубу, Білий, Стрижак, Мельничук, Габелок, Луїзао, Степанюк.

«Ворскла» (2 тайм): Ткаченко, Альюн, Баєнко, Кане, Пердута, Челядін, Скляр, Артур, Козиренко (Шехіч, 77), Васін (Кулач, 77), Щербак.

Головний тренер: Юрій Максимов.

Голи: Щербак (69) — ? (25).

На 25-й хвилині футболіст сербської команди зважився на дальній удар і поклав м’яч точно у дев’ятку воріт Дмитра Різника. У другій половині на полі з’явився Дмитро Щербак і на 69-й хвилині зрівняв рахунок. Спочатку Дмитро пробив у стійку, але сам же підстеріг відскок і головою добив м’яч у ворота.

З цікавинок варто відзначити, що у першому таймі Артем Габелок грав на правому фланзі півзахисту. Також відзначаємо появу на полі Владислава Кулача. Влад з’явився на полі на 77-й хвилині і мав два моменти.

Нагадаємо, що у попередньому спарингу ворскляни зіграли внічию з польською «Лодзю». 30 січня полтавці зіграють з «Дрітою» з Косово.

Види спорту:

Футбольні турніри: