«Полтавчанка» впевнено перемогла «Інваспорт-Метеор» (відео)

ВК «Полтавчанка»

Підопічні Анатолія Воліченка впевнено розпочали п’ятий тур Вищої ліги

Сьогодні у Полтаві стартував п’ятий тур Вищої ліги ЧУ з волейболу серед жінок. ВК «Полтавчанка» — господині майданчика — у першому матчі зіграли з командою «Інваспорт-Метеор» з Ірпеня. Полтавки виграли всі три партії, хоча і не без нервів.

ВК «Полтавчанка» — «Інваспорт-Метеор» — 3:0

(25-15, 25-20, 25-18)

«Полтавчанка»: Жмайло, Бекетова, Важинська, Ольховська, Гулько, Марченко, Пономаренко, Музиченко, Донець, Дабека, Щербак (л), Смутко (л).

Головний тренер: Анатолій Воліченко.

«Інваспорт-Метеор»: Малета, Бланер, Семізенко, Задорожня, Білоус, Мірошнікова, Герій, Затилкіна, Рідош, А. Касіцька, Балог, Ю. Касіцька (л), Бадила (л).

Головний тренер: Іван Терещук.

У першій партії полтавки швидко повели в рахунку і доволі спокійно довели її до перемоги. Тренер «Інваспорта» двічі бав тайм-аут, але це не допомагало. «Полтавчанка» впевнено виграла з різницею у десять очок.

У другій партії гості грали вже сміливіше і агресивніше. Волейболістки «Інваспорт-Метеор» навіть виходили вперед. Втім, наприкінці партії, волейболістки «Полтавчанки» знову вчасно взяли контроль над матчем у свої руки і виграли. Рахунок партії 25:20 і 2:0 після двох відрізків.

Третя партія видалася найбільш нервовою. Гості вийшли вперед і почали відриватися. Анатолій Воліченко був змушений брати тайм-аути. Перший взяв за рахунку 3:6. Полтавки наздогнали суперниць лише на десятому очку — 10:10. Далі полтавська команда постійно була змушена наздоганяти суперниць — волейболістки обмінювалися вдалими діями і довго тримали рівний рахунок. Дійшли до 18-18, після чого «Полтавчанка» — знову ж таки після чергового тайм-аута — вирвалася вперед і довела партію до перемоги — 25:18.

Після матчу тренери прокоментували дії своїх підопічних і розповіли, що команджам вдалося, а що — ні. Не зважаючи на те, що один наставник переміг, а другий програв — обидва були у гарному настрої.

Коментар Івана Терещука

Коментар Анатолія Воліченка

Завтра «Полтавчанка» зіграє з дніпровською «Алантою». Матч почнеться о 15:00. Вхід для вболівальників вільний.

Види спорту:

Футбольні турніри: