Тренер ФК «Чемпіон»: «Змінювати склад на Чемпіонат Полтави не будемо»

Сергій Бубнов

Сергій Бубнов прокоментував ситуацію з конфліктом між міським та обласним футбольним керівництвом

Досі тривають затяжні непорозуміння між Асоціацією футболу Полтавщини та Федерацією футболу Полтави. Футболістам заборонили одночасно грати в Чемпіонаті області і в Чемпіонаті Полтави. Тих хто порушить заборону чекає дискваліфікація. Детально про це нововведення ми писали ось тут.

Таким чином багато міських команд опинилися у підвішеному стані, адже у їх складі виступають гравці, які паралельно грають на область. Чемпіонат Полтави мав розпочатися ще 2 червня, але старт відтермінували на два тижні щоб команди мали можливість кадрово переформатуватися. Кілька команд, як «Атака-Автотранс» і «Зоря-Ворскла» заявили що шукатимуть нових футболістів, не заграних в обласних і районних змаганнях. «Інваспорт» та «Стандарт-Нафтогаз» заявили про наміри грати в обох турнірах з єдиною назвою та заявкою. З фаворитів турніру лише ФК «Чемпіон» (колишній «Легіон») не позначив своєї позиції. Сьогодні ми запитали про це у головного тренера команди Сергія Бубнова.

— Ми наразі ще не приймали жодних рішень, — розповідає наставник. — Втім, точно можу сказати, що збирати нову команду і перезавантажуватися ми не збираємося. Якщо ситуація дозволятиме, гратимемо в Чемпіонаті Полтави своїм запланованим складом, якщо ні — значить не братимемо в ньому участь взагалі.

Нагадаємо, що Чемпіонат Полтавської області має розпочатися 13 червня, а Чемпіонат Полтави — орієнтовно 16 липня.

Види спорту:

Футбольні турніри: