Тренер ВК «Решетилівка»: «Всі хлопці у бойовій формі, завтра покажемо чого ми варті»

ВК «Решетилівка» / Фото з Facebook

Сергій Котьман дав нам коментар напередодні матчів «Фіналу чотирьох» у Другій лізі

Вже завтра, 19 червня, у Полтаві почнуться матчі «Фіналу чотирьох» Другої ліги чоловічого ЧУ з волейболу. ВК «Решетилівка» змагатиметься з житомирськими «Житичами», київським «Контіненталом» та командою ГУ НП Донецької області. Напередодні цих матчів ми зв’язалися з головним тренером команди Сергієм Котьманом і розпитали його про форму команди та думки напередодні матчу.

Про форму волейболістів

«На щастя, під час карантину хлопці поставилися відповідально до своєї форми, і повернулися без зайвої ваги, та й інші параметри були більш менш нормальними. Звісно, з карантину ми виходили плавно, адже така довга пауза не могла не датися взнаки. Хлопці звісно тренувалися вдома, тримали себе у формі, але були змушені тренуватися без м’яча. Це єдиний вагомий недолік. Втім, загалом, ми у нормальному стані і бойовому настрої. На матчах будемо показувати чого ми варті».

Про майбутні поєдинки

«До нас приїдуть сильні команди — лідери своїх підгруп. Тому жодної недооцінки противників у нас бути не може, що б там не говорили. Ми налаштовуємося на ці поєдинки так само, як на матчі Кубка України, де ми грали з командами Суперліги».

Нагадаємо, що так само у «Фіналі чотирьох» у Вищій жіночій лізі цього тижня гратиме ВК «Полтавчанка». З розкладом матчів обох команд ви можете ознайомитись тут.

Види спорту:

Футбольні турніри: