«Ворскла» — «Дніпро-1»: експерти впевнені що «Ворскла» не програє

Наші футбольні прогнозисти поділилися своїми думками стосовно сьогоднішнього матчу

Сьогодні у Полтаві на стадіоні «Ворскла» ім. О. Бутовського відбудеться матч 27-го туру Української прем’єр-ліги між полтавською «Ворсклою» та СК «Дніпро-1». Матч розпочнеться о 19:00. Пряму трансляцію покаже канал «Футбол 1».

До Полтави приїде фаворит всієї другої шістки. Дніпряни після карантину набрали шість очок у двох матчах, крокують турніром зі стовідсотковим показником і явно націлилися на Єврокубки. «Ворскла» ж навпаки у двох матчах не добрали, здавалося б своїх очок, які вже наче лежали в кишені. Враховуючи, що матч відбудеться без глядачів, і фактор домашнього поля можна ділити на три, саме дніпряни є фаворитами цього протистояння. До того ж «Ворсклі» не зможе допомогти Ігор Пердута, якого вилучили у минулому турі.

Букмекери вважають фаворитом сьогоднішнього матчу дніпровську команду:

П1 — 2,95     Х — 3,30       П2 — 2,44

Наші експерти впевнені, що «Ворскла» сьогодні точно не програє:

Сергій Лукаш: «Ворскла» і «Дніпро-1» зіграють внічию. Дніпряни зараз виглядають сильними, швидкими й динамічними, видно що на карантині дарма часу не гаяли. Але і «Ворскла» нічим не гірша. Я вважаю, що полтавці не «сядуть в калюжу». Мій прогноз — 1:1. Щоправда, цього разу, можливо, нам доведеться відіграватись. Гол заб’є Денис Васін. Ймовірно навіть з пенальті.

Сергій Ходирєв: «Я вважаю, що „Ворскла“ переможе. Полтавцям більше потрібні три очки з турнірної точки зору. Та й спортивну злість ніхто не скасовував. До цього два матчі „Ворскла“ не могла виграти, на третій вже пора б. Полтавці упруться і дотиснуть суперника. Мій прогноз — 2:1. Голи заб’ють Степанюк і Якубу».

Сергій Чуйченко: «Сьогодні буде нічия. Звісно „Дніпро-1“ зараз виглядає краще за всіх у нижній шістці, і команда очевидно заслуговує більшого ніж сьоме місце. Втім, я впевнений, що „Ворскла“ проведе гарний бойовий матч і відбере очки у дніпрян. Мій прогноз — 1:1. Гол у складі „Ворскли“ заб’є Владислав Кулач».

Види спорту:

Футбольні турніри: