«Дніпро-1» — «Ворскла»: більшість експертів прогнозують нічию

Наші футбольні прогнозисти поділилися своїми думками стосовно сьогоднішнього матчу

Сьогодні у Дніпрі на «Дніпро-Арені» полтавська «Ворскла», в рамках п’ятого туру УПЛ, зіграє проти місцевого СК «Дніпро-1». Матч розпочнеться о 14:00. Пряму трансляцію покаже канал «УНІАН».

«Ворскла» перебуває серед лідерів турнірної таблиці після чотирьох турів, ділячи першу сходинку з київським «Динамо». Втім, останні два матчі — проти «Маріуполя» в чемпіонаті та проти «Львова» в Кубку яскраво показало, що у «Ворскли» є проблеми. По-перше — не вистачає креативного футболіста в центрі поля, який би зв’язував захист і атаку. У матчі з «Маріуполем», це було помітно, адже гра вимушено проходила «без центру поля» від воріт до воріт. Від чого у матчі вистачало нервів. А кубковий поєдинок з «Львом» показав, що у «Ворскли» проблеми з резервом. Запасні футболісти не змогли забити таким же резервістам зі «Львова». Ситуацію довелося рятувати замінами, коли вийшли футболісти основи й вирішили питання.

Втім, у «Дніпра-1» проблем ще більше, і лише прихід Ігора Йовічевіча на тренерський місток можна назвати позитивною новиною зі стану дніпрян.

Букмекери віддають невелику перевагу господарям:

П1 — 2,33     Х — 3,35     П2 — 3,05

Наші експерти ж прогнозують нічию.

Сергій Лукаш: «Сьогодні буде нічия. Дніпрянам необхідно набирати очки і вони діятимуть дисципліновано в обороні. Їх головною метою буде не пропустити. Полтавцям буде важко пробити масований захист, тому думаю, гра закінчиться без голів. Мій прогноз — 0:0».

Сергій Ходирєв: «Сьогодні ніхто не виграє. „Дніпро“ отримає чудовий струс від зміни нового тренера і побіжить доводити свою профпридатність. Тим більше дніпряни гратимуть на своєму полі. „Ворскла“ традиційно важко грає з „Дніпром“ і сьогоднішній матч не буде виключенням. Мій прогноз — 1:1. Заб’є Влад Кулач».

Юрій Мармач: «Ворскла» переможе з мінімальним рахунком. Мій прогноз — 0:1. Гол заб’є Руслан Степанюк«.

Сергій Чуйченко: «Сьогодні буде нічия. Якщо тверезо подивитися на „Дніпро-1“, це команда з кваліфікованими футболістами, яка зараз має результати нижчі за можливості. З новим тренером команда має перезавантажитися. До того ж „Ворскла“ приїде до Дніпра у статусі лідера. На лідерів завжди налаштовуються по особливому. Тому дніпряни зроблять все щоб сьогодні не програти. Мій прогноз — 1:1. Гол заб’є Влад Кулач».

Види спорту:

Футбольні турніри: