«Львів» — «Ворскла»: експерти впевнені у перемозі команди Юрія Максимова

Наші футбольні прогнозисти поділилися своїми думками стосовно сьогоднішнього матчу

Сьогодні на «Арені Львів» відбудеться матч восьмого туру УПЛ між полтавською «Ворсклою» та місцевим «Львовом». Гра розпочнеться о 17:00. Пряму трансляцію покаже канал «Футбол 1».

Полтавці поїдуть в гості до команди, яка за сім турів жодного разу не змогла виграти. При цьому самі ворскляни навпаки ще жодного разу не програли, хоча й мали дуель з чинними чемпіонами. Цього факту достатньо для того щоб вважати «Ворсклу» беззаперечним фаворитом. Донецький «Шахтар» вчора виграв свій поєдинок проти «Маріуполя» і опустив «Ворсклу» на третє місце. Втім, перемога у Львові поверне ворсклян на «срібну» сходинку. Не допоможуть полтавцям сьогодні дискваліфіковані Альюн та Давід Пуцлін. Також під питанням участь у матчі Вадима Сапая.

Букмекери віддають велику перевагу ворсклянам:

П1 — 6,90    Х — 4,10    П2 — 1,51

Наші шановні експерти також впевнені, що «Ворскла» виграє.

Сергій Лукаш: «Ворскла» переможе. Не зважаючи на двох дискваліфікованих, у команді є кому грати. Якщо полтавці збираються боротися за високі місця, то такі команди як нинішній «Львів», мають перемагати. Мій прогноз — 0:2. «Ворскла» здобуде три очки».

Сергій Ходирєв: «Ворскла» безперечно виграє. У «Львові» змінився тренер, але за такий короткий час цей фактор ніяк не збере такий розвалений колектив. Полтавці зобов’язані вигравати. Мій прогноз — 0:1. Гол заб’є Владислав Кулач».

Юрій Мармач: «Полтавці переможуть з рахунком 0:1. Гол заб’є Влад Кулач».

Сергій Чуйченко: «Ворскла» має впевнено перемагати, хоч на виїзді, хоч вдома, хоч де завгодно. У стані «Львова» зараз відбувається щось незрозуміла. Цю команду підопічні Максимова мають долати спокійно і впевнено. Мій прогноз — 0:2 на користь зелено-білих».

Види спорту:

Футбольні турніри: