Шанси «Ворскли» стати чемпіоном УПЛ — 0.01%

Полтавська «Ворскла» продовжує триматися в трійці кращих команд Української Прем’єр-ліги, проте в реальні шанси підопічних Юрія Максимова поборотися за золоті медалі мало хто вірить

Пауза на матчі національних збірних — гарна нагода не лише для того, аби повболівати за головну команду своєї країни, але і для того, аби оцінити перспективи улюбленого клубу в боротьбі на внутрішньому «турнірному фронті». Також це нагода спрогнозувати підсумок сезону для тієї чи іншої команди, а при бажанні — підкріпити свій прогноз букмекерським парі. Один з варіантів такого азартного проведення часу — спробувати відіграти бонуси 1хБет, яким ця компанія щедро ділиться зі своїми клієнтами, пропонуючи отримати додаткові кошти на ставки, як при першому депозиті на сайті, так і за інші досягнення та прояви лояльності.

Звісно ж, використати бонуси можна і поставивши на власну улюблену команду у довгостроковій перспективі — так вболівання може стати ще цікавішим. Проте, якщо говорити про фанатів полтавської «Ворскли», то їм варто міцно задуматися над тим, чи вірити у власних улюбленців? Адже, незважаючи на непоганий старт сезону і поточне третє місце в турнірній таблиці УПЛ, у чемпіонські перспективи підопічних Юрія Максимова мало хто вірить, і вже точно про це не можна сказати, дивлячись на котирування букмекерів.

В лінії 1хБет на те, що «Ворскла» стане чемпіоном в сезоні 2020/21, можна побитися об заклад дуже великим коефіцієнтом — 55.00. Якщо перевести це значення у математичну площину, то шанси полтавців завоювати золото дорівнюють 0.01%. Погодьтеся, вони не дуже високі. І навіть коефіцієнт на перемогу «Зорі» в чемпіонаті України зараз нижчий — 23.00, хоча команда, яка наразі базується в Запоріжжі, відстає від «Ворскли» у таблиці 5 очок та 6 турнірних сходинок.

Але, як то кажуть, хто не ризикує — той не п’є шампанського. Всі ми пам’ятаємо гарні приклади того, як «андердоги» в багатьох чемпіонатах Європи ставали чемпіонами в сезонах, коли в них майже ніхто не вірив. «Лестер» в Англійській Прем’єр-лізі, «Вольфсбург» в німецькій Бундеслізі, «Монако» у французькій Лізі 1 тощо. Можливо, і «Ворсклі» вдасться здивувати українську футбольну громаду? Принаймні, своє вміння на рівних боротися з грандами вітчизняного футболу — «Динамо» та «Шахтарем» полтавці вже демонстрували в очних поєдинках з цими командами в кубку минулого сезону та в чемпіонаті нинішньої кампанії.

Види спорту:

Футбольні турніри: