Ігор Жабченко: «Президент шукає для „Гірника-Спорт“ нових інвесторів. Конкретика з’явиться 10-11 січня»

Ігор Жабченко / Фото з офіційного сайту «Гірника-Спорт»

Головний тренер команди з Горішніх Плавнів розповів про ймовірне майбутнє клубу

Днями Ігор Жабченко — головний тренер «Гірника-Спорт» з Горішніх Плавнів, який залишився без інвесторів і оголосив про своє зникнення — в інтерв’ю всеукраїнському порталу «Meta-Rating». Тренер повідомив, що президент клубу Петро Каплун наразі зайнятий пошуками нових інвесторів щоб врятувати клуб. Конкретніше стане відомо в кінці тижня.

«Через відсутність фінансування на 2021 рік після осінньої частини сезону всі футболісти „Гірника-Спорт“ отримали статус вільних агентів, — розповідає Ігор Валентинович. — Юрій Батюшин підписав контракт з „Металістом 1925“, Сергієм Сухановим і Артуром Мурзою цікавиться „Оболонь“, а Богданом Векляком — „Олімпік“. З іншими своїми підопічними я часто спілкуюся телефоном, всі вони сподіваються, що „Гірнику-Спорт“ все ж вдасться уникнути розформування. Кілька днів тому я розмовляв з президентом клубу Петром Каплуном і він розповів, що шукає нових інвесторів. Конкретика в цьому питанні з’явиться 10-11 січня. Якщо ситуація все ж зміниться на краще, то команда відновить тренувальний процес вже 21 січня».

Нагадаємо, що головний інвестор «Гірника-Спорт» — компанія Ferrexpo — повідомив, що вирішив зосередитися на одному професійному футбольному клубі — «Ворсклі». У Горішніх Плавнях же залишиться ДЮФШ «Гірник-Спорт».

Види спорту:

Футбольні турніри: