Експерти в один голос прогнозують перемогу «Ворскли» над «Маріуполем»

Наші футбольні прогнозисти поділилися своїми думками стосовно сьогоднішнього матчу

Сьогодні у Полтаві на стадіоні «Ворскла» ім. О. Бутовського відбудеться матч сімнадцятого туру Української прем’єр-ліги між «Маріуполем» та полтавською «Ворсклою». Гра розпочнеться о 14:00. Пряму трансляцію покаже канал «Футбол 2».

Після нервової, але епічної перемоги над «Олександрією», всі звісно ж віднесли «Ворсклу» до фаворитів у матчі з «Маріуполем». Підстави для цього є, адже команда Остапа Маркевича у трьох матчах другого кола здобула лише одне очко. Втім, проблеми «Маріуполя», то проблеми «Маріуполя», а проблеми «Ворскли» від того нікуди не ділися. Зокрема, в усіх трьох поєдинках цього року, є питання до грі в обороні. Сьогодні у стрій має повернутися Сергій Яворський і додати впевненості й надійності. В іншому ж — «Ворскла» дійсно виглядає відвертим фаворитом.

Коефіцієнти букмекерів на боці ворсклян

П1 — 3,75    Х — 3,25   П2 — 2,08

Наші експерти впевнені в тому, що «Ворскла» візьме три очки.

Сергій Лукаш: «Сьогодні переможуть зелено-білі. У „Ворскли“ зараз, після перемоги над „Олександрією“, має початися чудовий футбольний відрізок. Сьогодні слід чекати вадкої гри. Втім, за рахунок досвіду і майстерності перемога буде за полтавцями. Мій прогноз — 0:1. Гол заб’є Владислав Кулач».

Сергій Ходирєв: «"Ворскла" сьогодні виграє. Обидві команди начебто в порядку, але «Ворскла» в атаці виглядає дещо переконливіше. Тому мій прогноз — 0:1. Гол заб’є Влад Кулач».

Юрій Мармач: «Полтавці сьогодні виграють і доволі впевнено. Мій прогноз — 2:0».

Сергій Чуйченко: «Не зважаючи на формально гостьовий характер матчу, „Ворскла“ гратиме у Полтаві й відповідно перевагу як рідного поля, так і підтримку вболівальників. Мій прогноз — 0:1. Гол заб’є Владислав Кулач. Він зараз спіймав свою „хвилю“ і забиватиме чимало».

Види спорту:

Футбольні турніри: