Чемпіонат Полтави 2021: «Будівельник» розгромив «Сокіл» (відео)

Команда Максима Локошка забила суперникам сім голів, а не забила ще більше

У Полтаві на стадіоні «Динамо» триває чемпіонат міста з футболу серед аматорів. Дев’ятнадцятого травня в рамках першого туру зійшлися «Будівельник» та «Сокіл» і їх зустріч закінчилася розгромом. «Будівельник» — команда молодих футболістів, які вже добре знайомі полтавським вболівальникам. «Сокіл» — команда, яка бере участь у всеукраїнських змаганнях серед учасників АТО. На Чемпіонат Полтави цей колектив заявився в останній момент, замінивши «Базиль» з Базилівщини, який зненацька знявся з турніру.

«Будівельник» — «Сокіл» — 7:2

«Будівельник»: Мельник, Звєрєв (Карпенко, 46), Марченко, Лейва, Яременко (Будьоний, 72), Жорник, Савенко, Локошко, К. Чайка (Дмитренко, 46), Артюх (М. Чайка, 72), Цегельник.

Головний тренер: Максим Локошко.

«Сокіл»: В. Мацюцький (Лоцько, 63), Московченко (Стріха, 60), Капустян (Бондаренко, 68), Оконь, Хоменко (Голубєв, 60), Петрук, Кононенко, Самохвалов, Максименко, Білера, О. Мацюцький.

Головний тренер: Ігор Скляр.

Голи: Локошко (20, пен., 46, пен.), Савенко (28), Цегельник (52, 71), Жорник (53), Лейва (89) — Петрук (32, 57).

Зіграні на минулих турнірах футболісти «Будівельника» більше володіли м’ячем і домінували, але при цьому мали жахливу реалізацію. Вже перший тайм мав закінчуватися розгромом, проте закінчився зі слизьким рахунком 2:1. І це при тому, що один з голів «Будівельник» забив з пенальті.

У другому таймі підопічні Максима Локошка наколотили ще п’ять м’ячів, але за створеними моментами мали забивати набагато більше. У підсумку маємо дещо незвичну ситуацію — команда перемагає з розгромом, а тренер — незадоволений грою.

До вашої уваги відео всіх голів.

Максим Локошко попри переконливий рахунок виглядав не надто радісно. Причину ми назвали вище — жахлива реалізація.

Тренер АТОвців Ігор Скляр розповів про свою команду і про те чого чекати від «Сокола» у Чемпіонаті Полтави.

У першому матчі ігрового дня «Малий Кобелячок» зіграв внічию з «Полтавцем». Сьогодні перший тур закриють матчі «Алмаз» — ДЮСШ (Щербанівська ТГ) та ФГ «Ваці» — «Атака-Автотранс». Початок о 17:00 та 19:00 відповідно. З повним календарем чемпіонату ви можете ознайомитись тут.

Види спорту:

Футбольні турніри: