«Гірник-Спорт» — «Верес»: прогноз і ставки з бонусом в БК Паріматч

12 червня пройде матч заключного туру в Першій лізі України з футболу

Про те, як зробити ставку на матч та отримати бонус 2500 грн від букмекерської контори Паріматч, в нашому огляді від 1football.info.

«Гірник-Спорт» — «Верес»: перед матчем

У Першій лізі «Гірник-Спорт» не зміг претендувати не місце призовій трійці, яке дає право перейти в Прем’єр-лігу. Хоча аналітики букмекерської контори Паріматч давали більш оптимістичні прогнози на виступ підопічних Ігоря Жабченка. До речі, його команда змогла оформити 11 перемог і п’ять нічиїх, зазнавши, при цьому, 13 поразок.

У поєдинку минулого туру ліги «Гірник-Спорт» грав на виїзді з «Оболонню». Там команді вдалося досягти мінімальної перемоги, яку забезпечив гол Єгора Твердохліба. Так підопічні Жабченко перервали низку невдалих зустрічей, в ході якої, вони поступилися «Альянсу» (2:3), «Металісту 1925» (2:3), «Волині» (0:2), «Авангарду» (0:2) і «Поліссю» (2:3).

«Верес» достроково став переможцем Першої української ліги. Крім золотих медалей чемпіонату колектив з Рівного заслужив підвищення в класі і наступний сезон проведе в УПЛ.

Попри відсутність турнірних завдань, «Верес» відмінно проявив себе в останніх турах. Так команда Юрія Вірта досягла впевнених перемог над «Оболонню» (2:0) на виїзді та вдома над «Авангардом» (5:1). Всього по ходу чемпіонату «Верес» здобув 20 перемог і п’ять нічиїх, програвши тільки чотири зустрічі.

«Гірник-Спорт» — «Верес»: ставки з бонусом 2500 грн від БК Паріматч

Букмекерська контора Паріматч, в якій можна отримати бонус 2500 гривень, запропонувала наступні котирування на майбутній поєдинок: фаворитом матчу йде «Верес», перемога якого оцінюється коефіцієнтом 2.30. Поставити на нічию можна з котируванням 3.20, а перемога «Гірника-Спорт» йде за 3.80.

«Гірник-Спорт» та «Верес» в очних протистояннях

Суперництво команд у Першій лізі почалося в 2016 році. У тому розіграші чемпіонату «Верес» двічі і переміг «Гірник-Спорт» — 6:1 в гостях і 4:2 вдома. У першій зустрічі цього сезону клуб із Рівного також був сильніше на своєму полі — перемога 3:0.

Прогноз на матч «Гірник-Спорт» — «Верес»

«Верес», достроково виграв чемпіонат і відправив у відпустку ряд ключових гравців. У майбутньому поєдинку гості зіграють не основним складом, чим може скористатися «Гірник-Спорт», який здобув гостьову перемогу над «Оболонню» в минулому турі. Прогнозуємо мінімальну перемогу господарів поля з рахунком 1:0.

Види спорту:

Футбольні турніри: