Три нокаути — одна перемога: полтавці виступили на Кубку з ММА «Золотий Берег» (відео)

Праворуч - Данило Сіроштан

Наші спортсмени продемонстрували видовищні бої, але виграв лише один

Днями у Бердянську відбувся Відкритий кубок зі змішаних єдиноборств ММА «Золотий берег». У змаганнях брали участь бійці з різних областей України. Серед них троє полтавців: Руслан Вашечко, Данило Сіроштан та Олександр Гніденко. Всі три поєдинки за участю наших спортсменів закінчилися достроково, але лише один боєць — Данило Сіроштан — поїхав до Полтави з перемогою.

Руслан Вашечко («Branibor Team» Полтава) vs Ельмір Нуруєв (Люботин)

Вагова категорія 57 кг

У третьому раунді боєць з Люботина перевів сутичку в партер. Руслан Вашечко намагався «спіймати» противника на гільйотину, але це не вдалося. У підсумку Ельмір Нуруєв зайняв домінуючу позицію і «добив» Руслана у партері. Нуруєв переміг технічним нокаутом.

Руслан Вашечко

Павло Добровольський (Дніпро) vs Данило Сіроштан («One Team» Полтава)

Вагова категорія 70, 3 кг

Полтавець Данило Сіроштан домінував впродовж всього поєдинку і міг закінчувати бій ще у першому раунді. Суперник опинився на канвасі, Данило — на ногах. Полтавець міг добити провів серію ударів по ногах, і міг добивати противника, але закінчився час раунду. У другому відрізку Сіроштан спіймав момент і забоксував дніпрянина до нокауту.

Данило Сіроштан

Олександр Гніденко («One Team», Полтава) vs Віталій Фіголь (Одеса)

Вагова категорія 77,1 кг

В цьому поєдинку теж був нокаут, щоправда, не на користь полтавського спортсмена. Олександр Гніденко виконав класний кидок, але потім коли суперник піднявся, то провів точний і сильний удар по печінці полтавця і наш Олександр вже не зміг продовжувати бій.

Олександр Гніденко

До змагань спортсменів готували тренери Віталій Макаренко («Branibor Team») та Ігор Онопрієнко («One Team»).

Види спорту:

Футбольні турніри: