«Ворскла» — «Минай»: експерти прогнозують перемогу полтавців

Наші футбольні прогнозисти поділилися своїми думками стосовно сьогоднішнього матчу

Сьогодні у Полтаві на стадіоні «Ворскла» ім. О. Бутовського відбудеться матч восьмого туру Української прем’єр-ліги між полтавською «Ворсклою» та ужгородським «Минаєм». Матч розпочнеться о 17:00. Пряму трансляцію покаже канал «Футбол 1».

«Минай» записують у відверті аутсайдери як всього чемпіонату, так і сьогоднішнього поєдинку. Між іншим, команда Василя Кобіна впродовж чемпіонату кілька разів встигла набрати очки там де цього ніхто не чекав. «Минай» відібрав очки у «Зорі» та «Шахтаря», та переміг «Олександрію». А хто у нас майстер не здобувати, а навпаки втрачати очки там де цього ніхто не чекає? — Правильно, саме «Ворскла» Юрія Максимова. Тому формальна перевага «Ворскли» у класі може нівелюватися помилками самих же ворсклян, як це часто бувало у матчах зелено-білих.

Букмекери в цьому матчі вважають явними фаворитами саме господарів:

П1 — 1,61   Х — 4,20   П2 — 5,20

Наші експерти також впевнені у перемозі «Ворскли».

Сергій Лукаш: «Команда Юрій Максимова переможе. „Ворскла“ не може більше втрачати очки з командами, з якими має їх стабільно набирати, та ще й на своєму полі. Не хочу сказати, що „минай“ це слабкий суперник, але, думаю, що цього разу перемога таки буде за „Ворсклою“. Мій прогноз — 2:1 на користь зелено-білих».

Сергій Ходирєв: «Ворскла» має впевнено перемагати. Мій прогноз — 3:1. Не знаю хто заб’є у складі «Ворскли», але у складі «Минаю» прогнозую гол Євгена Селезньова«.

Юрій Мармач: «Ворскла» впевнено виграє з рахунком 2:0. Голи заб`ють Руслан Степанюк та Лукас Рангель".

Сергій Чуйченко: «Полтавці мали перемагати «Десну і втратили свою перевагу. Але з „Минаєм“ ця історія не має повторитися, адже клас футболістів значно „Ворскли“ ніж ужгородців. Тому я прогнозую перемогу з рахунком 2:0».

Зробити свій прогноз на матч ви можете у нашому телеграм-каналі.

Види спорту:

Футбольні турніри: