«Ворскла» — «Чорноморець»: експерти впевнені у перемозі полтавців

Наші футбольні прогнозисти поділилися своїми думками стосовно сьогоднішнього матчу

Сьогодні у Полтаві на стадіоні «Ворскла» ім. Олексія Бутовського відбудеться матч тринадцятого туру Української прем’єр-ліги між полтавською «Ворсклою» та одеським «Чорноморцем». Матч розпочнеться о 19:30. Пряму трансляцію покаже канал «Футбол 1».

Коли третя команда турнірної таблиці приймає передостанню, фаворит у такому протистоянні очевидний. «Ворскла» не зможе розраховувати на Олів’є Тілля, але при цьому за словами Олександра Омельчука, мають повернутися основні Володимир Чеснаков та Давід Пуцлін. Все говорить на користь «Ворскли» і створити полтавцям серйозні проблеми перед усім здатні самі полтавці.

Букмекери в цьому матчі однозначно за одеситів.

П1 - 1,57     Х - 4,20    П2 - 5,50

Наші шановні експерти теж впевнені в успіху «зелено-білих».

Сергій Лукаш: «Полтавці мають впевнено перемагати. „Чорноморець“ зараз перебуває в нижній частині турнірної таблиці, й вдома з такими командами „Ворскла“ зобов’язана брати три очки. Тим більше, що конкуренти по таблиці наступають на п’яти. Мій прогноз — 2:0. Голи заб’ють нападники Рангел та Руслан Степанюк».

Сергій Ходирєв: " «Ворскла» впевнено переможе. У «Чорноморця» молоді футболісти й вони досить швидкі й добре біжать в атаку. Тому, я думаю, що вони все ж заб’ють, але перемога все одно буде за нами. Мій прогноз — 2:1 на користь полтавців«.

Юрій Мармач: «На команду Юрія Максимова чекає непростий матч, але „Ворскла“ виграє. Мій прогноз — 2:0».

Сергій Чуйченко: «Ворскляни — однозначні фаворити цього матчу. „Чорноморець“ зі своїми прудконогими футболістами бігтиме в атаку, але при цьому в одеситів практично „немає“ оборони. Тому, я вважаю, що „Ворскла“ точно виграє у два м’ячі».

Зробити свій прогноз на матч ви можете у нашому телеграм-каналі.

Види спорту:

Футбольні турніри: