«Ворскла» — «Маріуполь»: експерти впевнені у перемозі полтавців

Наші шановні прогнозисти поділилися своїми думками стосовно сьогоднішнього матчу

Сьогодні у Полтаві на стадіоні «Ворскла» ім. О. Бутовського відбудеться матч п’ятнадцятого туру УПЛ між полтавською «Ворсклою» та «Маріуполем». Гра розпочнеться о 17:00. Пряму трансляцію покаже канал «Футбол 1»

«Ворскла» у минулому турі створила сенсацію, перегравши на виїзді київське «Динамо». Перед цим полтавці втратили очки у домашньому матчі проти «Чорноморця», який плентається внизу турнірної таблиці. Чи фаворит «Ворскла» у протистоянні з останньою командою чемпіонату? — Безперечно. Чи означає це, що полтавці не допустять чергової осічки? — Тут є сумніви.

З позитивного варто відзначити, що луганська «Зоря» сенсаційно поступилася «Львову», а це означає, що у разі перемоги над маріупольцями, «Ворскла» закінчить перше коло на третій сходинці турнірної таблиці. З негативних фактоів — «Ворскла» знову має кадрові проблеми, особливо в атакуваьній ланці. У матчі з «Динамо» єдиним «джокером» в атаці був Данило Кравчук. Він заробив червону картку, і тепер немає й його.

Букмекери віддають велику перевагу «Ворсклі»

П1 — 1,45    Х — 4,50    П2 — 6,80

Наші експерти також впевнені, що полтавці переможуть.

Сергій Лукаш: «Ворскла» зобов’язана перемагати. Звісно. «Маріуполь» бореться за виживання й там хлопцям вже нікуди відступати, тож вони битимуться до останнього й створять ворсклянам проблеми. Але й у «Ворскли» є залізна мотивація. Луганська «Зоря» програла свій матч, а це означає, що в разі перемоги команда Максимова повернеться на третє місце. Хлопці все чудово розуміють і не допустять страти очок. Мій прогноз — 2:0. Голи заб’ють Тілль і Степанюк«.

Сергій Ходирєв: «Ворскла» зараз «пре» наче танк. Я думаю, що полтавці не втратять нагоди повернутися на третє місце, хоча маріупольці можуть вибігти в атаку й забити. Мій прогноз — 3:1«.

Юрій Мармач: «Ворскла» впевнено розбереться з аутсайдером. Мій прогноз — 2:0«.

Сергій Чуйченко: «Ворскла» має вигравати на класі. Тим більше, що й з психологічної точки зору все має бути добре. Команда грає останній домашній матч в цьому році перед рідною публікою. Також є й турнірна мотивація — в разі перемоги «Ворскла» підніметься на третє місце. Тож я думаю ворскляни переможуть у два м’ячі. Мій прогноз — 2:0″.

Зробити свій прогноз на матч ви можете у нашому телеграм-каналі.

Види спорту:

Футбольні турніри: