СК «Полтава» підписав трьох новачків

Здіва направо: Єгор Коваленко, Богдан Бичков, президент клубу Сергій Іващенко та Валерій Курелєх / Фото з офіційного сайту СК «Полтава»

Склад «містян» поповнили двоє захисників та один хавбек

СК «Полтава» оголосив про підписання трьох новачків. Йдеться про колишніх захисників Валерія Курелєха та Богдана Бичкова і півзахисника Єгора Коваленка з «Вовчанська».

Валерій Курелєх

30-річний Валерій Курелєх — вихованець кременчуцького футболу. Розкрився під керівництвом Володимира Коновальчука та Сергія Свистуна. Після цього він за рекомендацією Свистуна опинився у «Ворсклі» де грав за дубль. Пізніше, під керівництвом того ж тренера, дебютував в елітному дивізіоні. Також він грав за «Гірник-Спорт» з Горішніх Плавнів та рідний «Кремінь». Саме кременчуцька команда й була його останнім місцем роботи.

Богдан Бичков

Правий захисник Богдан Бичков — вихованець системи «Олександрії». Виступав за молодіжку олександрійців, а також у «Миколаєві». Його попереднім клубом також був кременчуцький «Кремінь».

Єгор Коваленко

Єгор Коваленко — вихованець полтавської школи футболу. На дитячо-юнацькому рівні грав за куп’янську «Мрію», донецький «Шахтар» та полтавську «Молодь». У 2008 році дебютував на професіональному рівні за друголігову кам’янську «Сталь». У другому своєму матчі відзначився дебютним голом, відкривши рахунок зустрічі «Олімпік» — «Сталь». Після піврічного дебюту в другій лізі повернувся до Куп’янська, де тривалий час грав за місцевий «Локомотив». У 2012 — 2014 роках захищав кольори ФК «Карлівка» у 2 лізі. Влітку 2014 року перейшов до іншого колективу з другої ліги — кременчуцького «Кременя». Після завершення співпраці з кременчуківцями знову виступав на аматорських змаганнях за харківський «Соллі Плюс» та ФК «Вовчанськ». З 2017 до 2019 року грав за харківський «Металіст-1925». 2019 року повернувся до ФК «Вовчанськ», з яким і дебютував у другій лізі. Цього сезону за «вовків» зіграв 20 матчів (1563 хвилини), відзначився 4 голами (1 з пенальті). Про це повідомляє пресслужба клубу.

Види спорту:

Футбольні турніри: