«Металіст 1925» - «Ворскла»: більшість експертів прогнозують першу перемогу полтавців

Наші футбольні прогнозисти поділилися своїми думками стосовно сьогоднішнього матчу

Сьогодні у Києві на НСК «Олімпійський» полтавська «Ворскла», в рамках третього туру УПЛ 2022/2023 зіграє проти харківського «Металіста 1925». Матч розпочнеться о 15:00. Пряму трансляцію покаже «Setanta Sports».

Полтавці абсолютно провалили перші два тури чемпіонату. І якщо у першому турі проти «Зорі» поразка «Ворскли» прямо витікала з гри, то у матчі другого туру проти «Вереса», команда відверто втратила «свої» три очки, ведучи в рахунку й пропустивши на останніх секундах.

Сьогоднішній матч буде складним ще й тому, що для «Ворскли» це перший по-справжньому виїзний поєдинок. «Металіст 1925» базується в Києві, «Ворскла» - на Закарпатті. Тож для того, щоб зіграти з харків’янами «зелено-білі» мали тривалий час провести в дорозі.

Харків’яни ж залишили по собі враження непоступливої, але не надто креативної команди. Обидва матчі нового чемпіонату команда Валерія Кривенцова зіграла з рахунком 0:0, хоча суперники були різними по силі – донецький «Шахтар» та одеський «Чорноморець».

Букмекери вважають ворсклян фаворитом у цій парі

П1 – 5,10    Х – 3,80     П2 – 1,69

Наші шановні експерти, не зважаючи на провальний старт «Ворскли», також віддають перевагу саме їй.

Сергій Лукаш: « „Металіст 1925“ це команда якій надзвичайно важко забити. Втім, я впевнений, що полтавцям це вдасться і нас нарешті чекає перша перемога. Віктор Скрипник та тренерський штаб мають зробити правильні висновки з попередніх матчів, та нарешті переможе. Мій прогноз – 0:1. Гол заб’є Денис Олійник».

Сергій Ходирєв: «Ворскляни програли два матчі, і ситуація вже стає критичною. Команді Віктора скрипника конче необхідно брати очки. В „Металісті 1925“ зібралася міцна команда і з ними буде складно грати. Тому я вважаю, що ворскляни не виграють, але без очок не залишаться. Мій прогноз – 1:1. Гол заб’є Руслан Степанюк».

Юрій Мармач: « „Ворскла“ сьогодні переможе. Мій прогноз – 1:2».

Сергій Чученко: «Після таких матчів які показала „Ворскла“, важко робити прогнози… Після двох поразок команда буде дещо розгубленою психологічно. Але клас футболістів має вирішити всі питання. Звісно, ви скажете, що і матч проти „Вереса“ полтавці мали б „забирати“. Втім тоді, на мою думку, стався нещасний випадок. З „Металістом 1925“ такого не повториться, і „Ворскла“ має виграти на класі. Мій прогноз – 1:2».

Зробити свій прогноз на матч ви можете у нашому телеграм-каналі.

Види спорту:

Футбольні турніри: