«Металіст» - «Ворскла»: більшість експертів прогнозують нічию

Наші футбольні прогнозисти поділилися думками стосовно сьогоднішнього матчу

Сьогодні в Ужгороді на стадіоні «Авангард» відбудеться матч сьомого туру Української прем’єр-ліги між харківським «Металістом» та полтавською «Ворсклою». Матч розпочнеться о 13:00. Пряму трансляцію покаже канал «Setanta Sports»

«Металіст» у поточному сезоні встиг як зазнати нищівної поразки від «Шахтаря», так і здобути ряд важливих переконливих перемог, обігравши такі команди як «Верес» та «Олександрія», з якими «Ворскла», наприклад не впоралась. Втім, в таблиці команди розділяють лише три очки, і команда Віктора Скрипника, яка потроху починає прокидатися у разі перемоги наздожене «Металіст» і нівелює всю його формальну перевагу.

Не зважаючи на останні результати та гостьовий статус матчу для «Ворскли», букмекери вважають фаворитом протистояння саме зелено-білих.

П1 — 3,10   Х — 3,65   П2 — 2,20

Більшість наших експертів же прогнозують бойову нічию.

Сергій Лукаш: «Сьогодні буде нічия. Команди рівні, і насправді знаходяться не так далеко в турнірній таблиці. Між ними п’ять позицій, але лише три очка різниці. За кадровим потенціалом колективи теж можна назвати рівними. Мій прогноз - 1:1».

Сергій Ходирєв: «Полтавці нарешті почали прокидатися. Після двох перемог над аутсайдерами настав час брати три очки з сильнішими суперниками. „Ворскла“ зможе сьогодні виграти, хоча й не заб’є багато. Мій прогноз — 0:1. Гол заб’є Руслан Степанюк.

Юрій Мармач: «„Ворскла“ відчула смак перемог та впевненість у собі. Сьогодні полтавцям під силу продовжити свою переможну ходу. Мій прогноз — 0:2. Голами відзначаться нападники — Руслан Степанюк та Таулянт Сефері».

Сергій Чуйченко: „Харківський „Металіст“ за винятком матчу проти „Шахтаря“, зараз грає вдало. Але і „Ворскла“ зі своїми амбіціями та підбором футболістів зобов’язана принаймні намагатися диктувати суперникам свої умови. Думаю, цього разу ніхто не програє і не виграє. Мій прогноз — 1:1. Гол у складі ворсклян заб’є Таулянт Сефері».

Зробити свій прогноз на матч ви можете у нашому телеграм-каналі.

Види спорту:

Футбольні турніри: