Віктор Ареф’єв узяв «срібло» ветеранського чемпіонату світу!

Сьогодні в Ейндховені (Голландія) Віктор Ареф’єв із Кременчука на чемпіонаті світу з плавання серед ветеранів завоював срібну медаль на 50-метрівці на спині у номінації 35-39 років.

Тут змагалися 45 учасників із багатьох країн світу, але явними лідерами за попереднім рейтингом результатів були лише двоє: 35-річний Стів Телоке (Німеччина) з попереднім результатом — 25,60 секунди і 38-річний Віктор Ареф’єв (Кременчук, Україна, клуб «NoStars») — 27,87 секунди. Обидва лідери сезону стартували в останньому, флагманському запливі у своїй віковій номінації на лідерських доріжках: німець — на четвертій, кременчужанин — на п’ятій.

Цей заплив став по-справжньому фінальним. Переміг Стів Телоке — 27,07 секунди (стартова реакція — 0,79 сек.), срібним призером став наш земляк Віктор Ареф’єв — 28,19 секунди (стартова реакція — 0,76 сек.). «Бронза» дісталася Трістану Вагнеру (Франція) — 29,13 секунди.

Кременчужанин Віктор Арефьєв — багаторазовий чемпіон і рекордсмен Європи і світу серед ветеранів, чемпіон, призер і рекордсмен Всесвітніх ігор ветеранів. В Ейндховені це був його перший старт на цьогорічному ветеранському чемпіонаті світу, який триватиме по 6 вересня включно.

Види спорту:

Футбольні турніри: