Борці з Полтавщини завоювали чотири медалі на ЧУ з вільної боротьби U-20

Фото з Facebook

В активі наших спортсменів одне «золото» та три «бронзи»

Днями у Коростені відбувся Чемпіонат України з вільної боротьби серед спортсменів до 20 років. У змаганнях брали участь спортсмени з Полтавщини і повернулися з чотирма нагородами.

Іван Примаченко став чемпіоном у ваговій категорії до 97 кг. Він переміг Дмитра Рутченка з Донеччини та Костянтина Задоянчука з Хмельниччини. Далі він переміг місцевого спортсмена Віталія Мухутдінова та у фіналі здолав дінпрянина Костянтина Дворякіна.

Даніїл Кудінов здобув «бронзу» у ваговій категорії до 61 кг. Він переміг Дмитра Ніколаєнка з Сум, Владислава Гаркушенка з Рівненщини. У півфіналі він поступився одеситу Миколі Ташогло. Потім у втішних сутичках він переміг киянина Сеїдзу Гашимова.

Третє місце у ваговій категорії 74 кг посів полтавець Микита Моргун. Він виграв у львів’янина Дмитра Данилюка та дніпрянина Іллі Домарьова. Потім у півфіналі полтавець поступився майбутньому чемпіону Вадиму Цуркану. У поєдинку за «бронзу» Микита Моргун переміг одесита Микиту Чебанюка.

Також «бронзу» - у ваговій категорії 92 кг — завоював Микита Ріяко. Він переміг Антона Котеленця, та киянина Гургена Григоряна. У півфіналі він вилетів від Олега Тайсона-Кузьменка. У поєдинку за «бронзу» Микита Ріяко переміг дніпрянина Данила Фатєєва.

Види спорту:

Футбольні турніри: