«Рух» - «Ворскла»: експерти розділилися у своїх прогнозах

Наші футбольні прогнозисти поділилися своїми думками стосовно сьогоднішнього матчу

Сьогодні у Львові на стадіоні «Україна» полтавська «Ворскла», в рамках 23-го туру УПЛ, зіграє проти місцевого «Руху». Матч розпочнеться о 15:00. Пряму трансляцію в Youtube можна буде дивитися на каналах «Football Hub» та «Ruh TV»

«Ворскла» в кінці сезону зуміла набрати хід та здобути три перемоги поспіль. І сьогодні календар знову розпорядився так, що у підопічних Віктора Скрипника зручний суперник — львівський «Рух». Зручний, якщо поглянути в турнірну таблицю — команда бореться за виживання й не перемагає. Втім, цього року є вірогідність, що команди які опиняться внизу таблиці все ж вилетять до Першої ліги. А це означає, що «Руху» нікуди відступати. Непоступливість львів’ян, наприклад, відчуло на собі київське «Динамо» у якого львів’яни відібрали очки, граючи з позиції сили.

У «Ворскли» через перебір жовтих карток не зіграє один з кращих гравців попереднього матчу — бразилець Феліпе. У «Руха» з тих же причин поза грою Андрій Кітела.

Сьогодні букмекери віддають перевагу «Ворсклі»

П1 — 3,10    Х — 3,35    П2 — 2,43

Наші ж експерти неочікувано розділилися, давши кардинально різні прогнози

Сергій Лукаш: «Сьогодні виграють львів’яни. Не можна сказати, що клас „Руха“ набагато нижчий за „Ворсклу“, а от з мотивацією у львівської команди краще. Львів’яни борються за виживання і їм необхідні очки. При цьому команда грає вдома, де традиційно є непоступливою. Мій прогноз — 1:0 на користь „Руха“.

Сергій Ходирєв: „Можливо, я вас здивую, але я вважаю, що „Рух“ виграє. Львів’янам на даному етапі сезону очки важливіші, а битися за результат — тим паче на своєму полі — вони вміють. Мій прогноз — 2:1. Гол у складі „Ворскли“ заб’є Таулянт Сефері»

Юрій Мармач: «Ворскляни не зможуть втримати ворота сухими, але все ж переможуть. Мій прогноз — 1:2».

Сергій Чуйченко: «Ворскла» сьогодні переможе. Не зважаючи на нічию з «динамо» та два голи у ворота «дніпра-1» - «Рух» зараз на дні. Команда перебуває у певній прострації й загального підйому не спостерігається. У «Ворскли» ж навпаки почалися суттєві покращення, як у грі — так і у результатах. Мій прогноз — 1:2».

Зробити свій прогноз на матч ви можете у нашому телеграм-каналі.

Види спорту:

Футбольні турніри: