«Львів» - «Ворскла»: більшість експертів вважають, що полтавці переможуть

Наші футбольні прогнозисти поділилися своїми думками стосовно сьогоднішнього матчу

Сьогодні у Львові відбудеться матч 26-го туру УПЛ між полтавською «Ворсклою» та ФК «Львів». Матч розпочнеться о 13:00. Пряму трансляцію покаже «Setanta Sports».

Не зважаючи на те, що у минулому турі полтавці зганьбилися з «Минаєм», сьогодні «Ворскла» все ж виглядає фаворитом попри виїзний характер матчу. По-перше, у «Львова» все дуже погано. Львів’яни обіймають останню сходинку турнірної таблиці й програли сім останніх матчів. По-друге, після дискваліфікації до складу «Ворскли» повернуться Андрій Бацула та Артем Челядін, яких дуже не вистачало в Ужгороді.

Букмекери віддають «Ворсклі» велику перевагу.

П1 — 4,65   Х — 3,65   П2 — 1,84

Наші шановні експерти теж впевнені, що з цим аутсадером «Ворскла» все ж впорається.

Сергій Лукаш: «Сьогодні буде нічия. „Львів“ на останному місці і йому потрібні очки об вижити, а „Ворскла“… полтавці останнім часом ні риба ні м’ясо. Як тільки команда провела непоганий відрізок, тут же після нього почала втрачати очки. Думаю, сьогодні зелено-білі не дадуть себе обіграти, але й самі перемогу не привезуть. Мій прогноз — 1:1. Гол заб’є Руслан Степанюк».

Сергій Ходирєв: «Ворскляни переможуть і доволі впевнено. Не можуть бути всі матчі такими, як проти „Миная“. „Ворскла“ вміє добре атакувати, а ще має бути зла після останніх невдач. Тому, я думаю, „Львову“ буде непереливки. Мій прогноз — 1:3».

Юрій Мармач: «Прогнозую перемогу „Ворскли“. Матч закінчиться з рахунком 0:2. Голи заб’ють Руслан Степанюк та Таулянт Сефері».

Сергій Чуйченко: «Полтавці переможуть. Господарям треба здобувати очки, тож вони бігтимуть вперед і розкриватимуться. Це створюватиме простір для атак „Ворскли“, а у складі команди Скрипника є люди, які можуть цим простором скористатися. Матч буде для ворсклян нервовим, але переможним. Мій прогноз — 1:2».

Зробити свій прогноз на матч ви можете у нашому телеграм-каналі.

Види спорту:

Футбольні турніри: